Η ώρα της κρίσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σήμερα στις 12.00 (live- athleticradio.gr) ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ενώπιον του Πρωτοβάθμιου οργάνου αδειοδότησης της ΕΠΟ για την εκδίκαση του φακέλου του.

Σημαντική η σημερινή μέρα για τον ΟΦΗ αφού εκδικάζεται ο φάκελος του από το Πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αγώνα δρόμου κάνει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ για να μπορέσει να διευθετήσει τις εκκρεμότητες που υπήρχαν και προς αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποίησε  Διοικητικό συμβούλιο χθες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Χθες υπήρξε συμφωνία με Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος. Εκτίμηση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ότι θα έχουν στα χέρια τους τις υπογραφές των  παικτών, κάτι που θα αποτελέσει οπωσδήποτε μεγάλο τους ατού στην προσπάθεια της αδειοδότησης.

Στην Αθήνα βρίσκονται για την εκδίκαση της υπόθεσης για λογαριασμό του ΟΦΗ οι κ.κ. Κορωνάκης, Τουγλής, Πουλινάκης εκ μέρους της Διοικούσας, ο υπεύθυνος λογιστηρίου Κ. Ψωμάς και ο νομικός Ντίνος Μανταδάκης.

Στον ΟΦΗ θεωρούν πολύ δύσκολη την αδειοδότηση της ομάδας από τον πρώτο, κιόλας, βαθμό ωστόσο με τις κατάλληλες ενέργειες θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην συνέχεια και στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Εντωμεταξύ, πέραν της αδειοδότησης, στο τραπέζι του Δ.Σ. της ΠΑΕ συζητήθηκε και το αγωνιστικό κομμάτι εν όψει της νέας χρονιάς. Αυτό που προέκυψε είναι οτι μέχρι την Παρασκευή θα έχει κριθεί η παραμονή ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook