Κατσικογιάννης: “Ποτέ δεν θα έκανα κακό στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είναι ένας από τους 11 παίκτες του ΟΦΗ που την Δευτέρα αποδέχθηκαν  τους διακανονισμούς που τους πρότεινε η πλευρά του ΟΦΗ και έβαλαν την υπογραφή τους, για να μπορέσει η κρητική ομάδα να έχει ελπίδες ότι θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μίλησε στον Athleticradio 104,2  για την υπόθεση αυτή και εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ποτέ κακό στον ΟΦΗ…

  • Αναλυτικά οι αναφορές του Γιώργου Κατσικογιάννη στον Athleticradio 104,2:

Για τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών:

“Επικοινώνησε μαζί μας ο δικηγόρος μας ο κ. Ευαγγελάτος, μας ενημέρωσε για την πρόταση του ΟΦΗ, περί διασφάλισης των χρημάτων μας μέσα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς και δεχθήκαμε. Προσωπικά είπα αμέσως το ναι, ενώ οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι αντίστοιχη είναι και η θέση των υπολοίπων παιδιών. Και των 11 που είμαστε με τον ίδιο δικηγόρο. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που περνάει η ομάδα και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς για να πάρει αδειοδότηση”.

Για την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του:

“Για την δική μου την περίπτωση υπάρχει ένα υπόλοιπο 22 χιλιάδων ευρώ. Εχω δείξει τα συναισθήματα μου για την ομάδα. Ο κόσμος γνωρίζει. Πέρασα 1,5 χρόνο καταπληκτικά στον ΟΦΗ και σύνδεσα το όνομα μου με την επάνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική. Από την αρχή ήθελα να βοηθήσω. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στον ΟΦΗ. Αγαπάω την ομάδα. Εκανα προσφυγή μόνο για να διασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου. Παρ’ ότι δεν ήθελα να φτάσω ούτε στο σημείο αυτό. Μόλις επικοινώνησε μαζί μου ο δικηγόρος, ήμουν από την πρώτη στιγμή θετικός. Πιστεύω ότι το ίδιο σκέφτονται και άλλα 4-5 παιδιά που έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Τα έχω ξαναπεράσει αυτά με την αδειοδότηση. Βλέπουμε τι γίνεται και με άλλες ομάδες. Τα πράγματα δεν είναι καλά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για την παρουσία του στην Δόξα και το επόμενο του βήμα:

“Ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου με την Δόξα. Είχα συμβόλαιο για δυο χρόνια και μετά από μια συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο, αποφασίσαμε να λύσουμε την συνεργασία μας. Θέλω να παίξω σε μια ομάδα με προοπτική. Είμαι σε συζήτηση αυτήν την εποχή με 2-3 ομάδες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κλείσω.

Ηταν κουραστική η χρονιά στην Δόξα . Αργήσαμε να μπούμε στο πρωτάθλημα και παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη., Ηματσταν συνεχώς στα πούλμαν και στα αεροπλάνα. Κάναμε την προσπάθεια μας. Κάναμε ζημιές σε κάποιες ομάδες. Δυστυχώς μέσα σε αυτές ήταν και ο Εργοτέλης. Δεν καταφέραμε όμως να σώσουμε την παρτίδα. Ημασταν φιλόδοξη ομάδα όμως με παίκτες που έχουν φιλοδοξίες. Δεν φοβηθήκαμε και τα δώσαμε όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι”.

Για την πορεία του ΟΦΗ:

“Η πορεία του ΟΦΗ ήταν καταπληκτική. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί είναι ήρωες με αυτά τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες. Αν ο ΟΦΗ δεν είχε τα προβλήματα αυτά, η ομάδα θα τερμάτιζε ψηλότερα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook