Και ξαφνικά σκληρό πόκερ για Μανδά στην Ιταλία και δηλώσεις του μάνατζερ του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα για τα βλέμματα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Χρήστο Μανδά, έφεραν και τις δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη του Ντιέγκο Ταβάνο με τον διάσημο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να κάνει προσωπική αναφορά στον πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Η απογείωση του ονόματος του Χρήστου Μανδά μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από την εστία της Λάτσιο έχει φέρει τεράστιο ενδιαφέρον στην Ιταλία, σε βαθμό που ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο φιλοξένησε δηλώσεις του Ντιέγκο Ταβάνο, αναφορικά με το μέλλον του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Ο Ντιέγκο Ταβάνο φιλοξενήθηκε στο Sky Sports Italia και τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο δηλώνοντας ότι “προς το παρόν με την Λάτσιο να έχει τα πάνω και τα κάτω της, ο Χρήστος είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές”.

“Προφανώς πρέπει να συζητήσουμε με την Λάτσιο για την επέκταση του συμβολαίου του επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ειδικά αν σκεφτούμε πως αποκτήθηκε ως τρίτος τερματοφύλακας. Σήμερα είναι δεύτερος που ωστόσο έδειξε ότι αξίζει να είναι πρώτος αλλά και ότι είναι ικανός ν’ αντικαταστήσει τον Προβεντέλ. Εδώ πρέπει να πω ξανά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μανδά και θα μιλήσουμε ξανά με την Λάτσιο για την επέκταση του συμβολαίου του”.

Ο Ντιέγκο Ταβάνο συνέχισε τονίζοντας πως “δεν πιστεύω πως ο πρόεδρος Λοτίτο θα καθυστερήσει μια επέκταση του συμβολαίου γιατί σήμερα πρόκειται για ένα ταλέντο που αποκτήθηκε σε προσιτή τιμή”.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Μανδά, ο Ιταλός μεγαλοατζέντης υπογράμμισε ότι “πρόκειται για έναν πολύ επιδραστικό τερματοφύλακα που είναι ένα παιδί που θέλει να ωριμάσει, γνωρίζει πως να προδεύσει και κάνει καλή ζωή και πως μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες. Έχει εκρηκτικά χαρακτηριστικά και την μεγάλη θέληση για να δουλέψει ώστε να κάνει την διαφορά. Είναι επίσης καλός με τα πόδια, παίζει πολύ με την μπάλα και βελτιώνεται υπό πίεση. Η Λάτσιο τον εμπιστεύτηκε όπως και ο Τούντορ που συνεχίζει να τον έχει βασικό και εκείνος ανταποκρίνεται πολύ καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook