Ο Ισέκα, το σημείο αναφοράς της επίθεσης του ΟΦΗ και η ανάγκη για απόκτηση εξτρέμ υψηλού επιπέδου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βέλγος επιθετικός έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά και η ικανότητα του στο γκολ δείχνει πως πρόκειται για παίκτη που θ’ αποτελέσει σημείο αναφοράς την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O Άαρον Ισέκα αποτέλεσε ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ, τον περασμένο Γενάρη και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες όχι μόνο να γίνει πρώτος σκόρερ του αλλά να κερδίσει και τον κόσμο της ομάδας με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ως επιθετικός, αυτήν την στιγμή με εξαίρεση τους “4” και τον Μορόν του Άρη, είναι το πιο καυτό όνομα στο πρωτάθλημα και ο ποδοσφαιριστής με τις μεγαλύτερες προοπτικές.

Το μεγαλύτερο στοίχημα για την επίθεση του ΟΦΗ δεν είναι τόσο η παρουσία του Ισέκα, όσο εκείνων που πρόκειται να τον πλαισιώσουν στα φτερά της επίθεσης. Ο ΟΦΗ φέτος πήρε ελάχιστα πράγματα από τους winger του, με εξαίρεση τις τελευταίες εμφανίσεις του Αντριάν Ριέρα που και γκολ πρόσθεσε αλλά και ασίστ στο φετινό του βιογραφικό.

Με το κεφάλαιο Λουίζ Φελίπε να κλείνει οριστικά πλέον για τον ΟΦΗ και ο Βραζιλιάνος να είναι ένας από αυτούς που πρόκειται ν’ αποχωρήσουν το καλοκαίρι, η φανέλα με το νούμερο 9 πάει αναμφισβήτητα στον Άαρον Ισέκα που είναι δεδομένο ότι θ’ αποτελέσει το σημείο αναφοράς του ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook