Corriere dello Sport: “Ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Μανδά – Η Λάτσιο δεν συζητάει κάτω από 15 εκ. ευρώ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρέλα επικρατεί στην γειτονική χώρα για τον Χρήστο Μανδά που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ιταλικού τύπου.

Χορός προτάσεων και ενδιαφέροντος εκατομμυρίων έχει ξεκινήσει στην Ιταλία μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Χρήστος Μανδάς κάτω από την εστία της Λάτσιο. Άλλωστε, μιλάμε για ένα παιδί μόλις 22 χρονών με καταπληκτικά προσόντα που μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την καριέρα του χάρις στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο οργανισμός του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, η τελευταία ομάδα που φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά είναι η Λέστερ που κέρδισε πριν από λίγες ημέρες την επάνοδο της στην Premier League και προπονητής είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος Ιταλός διεθνής Έντσο Μαρέσκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Λέστερ έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά με την Λάτσιο να απαντάει πως δεν πωλείται με λιγότερα από 15 εκ. ευρώ.

Παράλλλα όπως αναφέρει η Corriere, όλα θα εξαρτηθούν από το ντόμινο των τερματοφυλάκων που ενδέχεται να προκύψει μέσα στο καλοκαίρι καθώς ο Τιάγκο Μότα που θα αφήσει την Μπολόνια για την Γιουβέντους, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Προβεντέλ ενώ η Φιορεντίνα έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον και μεταξύ των ανταλλαγμάτων που μπορεί να προσφέρει στην Λάτσιο για τον Μανδά, εκτός από χρήματα είναι και ο 29χρονος διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής Αντονίν Μπαράκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook