Κορωνάκης: «Υπάρχει αισιοδοξία για την αδειοδότηση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της υπόθεσης “αδειοδότηση” εξέφρασε ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡΦΜ τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σήφης Κορωνάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Υπάρχει μία αισιοδοξία. Εμείς έχουμε τέσσερα-πέντε προβληματάκια που θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μέχρι τη Δευτέρα και δεν τα έχουμε λύσει, επειδή είμαστε μία νέα Διοικούσα Επιτροπή. Το πιο δύσκολο είναι οι έντεκα προσφυγές για τις οποίες πήραμε αναβολή για τις αρχές του Ιουνίου.

Θα κάνουμε διακανονισμό με τους παίκτες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και τα παιδιά γνωρίζουν ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα δεν θα πάρουν τα λεφτά τους, οπότε χρειάζεται να βοηθήσουν. Έχουμε κάποιες υποθέσεις που αν τις ξεπεράσουμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τον λόγο που ανέλαβε, παρότι γνώριζε ότι υπάρχουν προβλήματα

«Όταν βλέπεις ότι υπάρχει αδιαφορία από τους μεγαλομέτοχος και από τους ανθρώπους που διοικούσαν τον ΟΦΗ, τι μπορείς να κάνεις ως παλαίμαχος παίκτης που έχει υπηρετήσει αυτή την ομάδα; Κάθε μέρα τρέχω και αν δεν τα καταφέρω θα τους βγάλω στον αέρα και θα αποκαλύψω τις ταυτότητές τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook