Ξενικάκης: «Ότι είναι δυνατόν θα το κάνουμε για τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ έκανε το νέο πρόσωπο της Γιώργος Ξενικάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. “Έγινε μια πρώτη ενημέρωση όμως χρειάζεται προσπάθεια από όλους” είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι αναφορές του Γιώργου Ξενικάκη στον Athletic Radio 104,2:

Για την απόφαση του να συμμετάσχει στην Διοικούσα Επιτροπή:

“Θέλω να βοηθήσω με δημόσιες σχέσεις και με  φίλους που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή. Πρώτιστος στόχος είναι να πάρουμε την αδειοδότηση ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος να κάνουμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε  μια διοίκηση πρωτοδικείου και διαπίστωσα ότι  οι άνθρωποι  που συμμετέχουν έχουν διάθεση για να βοηθήσουν πραγματικά. Δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα όμως είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν. Η υπόθεση της αδειοδότησης είναι δύσκολη μιας και είναι λίγες οι ημέρες όμως από εκεί και πέρα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Η έφεση για τον δεύτερο βαθμό θα κατατεθεί την Δευτέρα. Οι ημέρες είναι πολύ λίγες και είναι πολύ δύσκολο να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν. Θα προσπαθήσουμε όμως”.

Για την προσπάθεια του Σήφη Κορωνάκη:

“Mε τον  Σήφη Κορωνάκη, γνωριζόμαστε για αρκετά χρόνια, είχα αγωνιστεί στον ΟΦΗ το 1977. Στην συνέχεια βέβαια ακολούθησαν οι σπουδές. Εχουμε γνωριμία πολλών ετών. Μας πρότεινε να βοηθήσουμε και αποδεχθήκαμε. Η προσπάθεια που έχει αναλάβει ο Σήφης είναι δύσκολη όμως είναι ένας ειλικρινής ΟΦΗτζής  και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που κάνει, το κάνει επειδή θέλει να βοηθήσει. Αν αυτό, το περάσουμε στον κόσμο για να βοηθήσει  και να πειστεί ότι τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο, όχι όπως στο παρελθόν, τότε θα έχουμε  περάσει ένα σημαντικό μήνυμα”.

Για τους τομείς που ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει την διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ:

“Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στον ΟΦΗ και άλλο κόσμο, κυρίως οικονομικά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά  θα δώσουμε ότι μπορούμε, με τις γνωριμίες μας βέβαια. Αισιοδοξούμε πως θα προσφέρουμε ότι είναι δυνατόν. Η πρώτη συνεδρίαση,  ήταν ένα ξεκίνημα ενημέρωσης για εμάς, τα νέα μέλη της Διοικούσας. Έγινε μια πρώτη συλλογική ενημέρωση, βέβαια δεν ήταν παρόντα όλα  μέλη και σίγουρα δεν ειπώθηκαν όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν. Πήραμε μια πρώτη εικόνα όμως υπάρχουν σίγουρα πολλά θέματα για τα οποία θέλουμε να έχουμε ενημέρωση. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook