Θέμα: Το “32αρι” του ΟΦΗ, μέχρι σήμερα, και η πολλή δουλειά που τον περιμένει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule πιάνει χαρτί και μολύβι ενόψει της επόμενης περιόδου, αναλύει όλα τα δεδομένα γύρω από το ρόστερ του ΟΦΗ που δείχνει ότι οι εκκρεμότητες περιμένουν ακόμα αρκετές.

Αρχική σημείωση: Στο ρόστερ του ΟΦΗ, που θα διαβάσετε παρακάτω, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο που ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα συνεχίσουν ή όχι. Κατά συνέπεια, μέχρι και σήμερα (22/5) θεωρούνται ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Η αρχή στο κομμάτι των ανανεώσεων έγινε με την ανακοίνωση της παραμονής του Χουάν Νέιρα που συνεχίζει στα “ασπρόμαυρα” για ακόμα έναν χρόνο.

Στην παρακάτω λίστα μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αναφέρονται είναι και οι Γρίβας, Σηφάκης που αγωνίστηκαν δανεικοί την φετινή σεζόν σε Καλαμάτα και Διαγόρα αντίστοιχα, όπως και παίκτες που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της χρονιάς.

Βέβαια, επί της ουσίας πρόκειται για 32 συμβόλαια και όχι για 32 ποδοσφαιριστές αφού ο αριθμός πρόκειται ν’ αλλάξει αρκετά και σίγουρα δείχνει τον δρόμο που πρόκειται ν’ ακολουθήσει ο ΟΦΗ. Στους παρακάτω ποδοσφαιριστές, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μοσκέρα, Λουίζ Φελίπε και Μπάκου που δεν θα συνεχίσουν σίγουρα στον ΟΦΗ.

Από τους 32 ποδοσφαιριστές, αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να θεωρηθούν σίγουροι για τη νέα χρονιά αυτοί είναι οι Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Καλαφάτης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Σημαντηράκης, Θεοδοσουλάκης, Αμπάντα, Χνάρης, Λαγουδάκης, Γαγιέγος, Νέιρα, Αδαμάκης, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Ζαχαριουδάκης, Χνάρης, Φαϊτάκης, Πιστικός, Ισέκα, Χιμένεθ.

Πάμε στον αριθμό “23” που ωστόσο εδώ μπαίνουν αρκετοί αστερίσκοι. Ο ένας αφορά την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών όπου δεν αποκλείεται κάποιοι εξ’ αυτών να παραχωρηθούν δανεικοί ώστε να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ο άλλος παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, όπως φάνηκε στο διάστημα της παρουσίας του στον ΟΦΗ και οι οποίοι δεν αποκλείεται ν’ αποχωρήσουν παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ένα διαφορετικό κομμάτι αφορά τις ανανεώσεις, με την παραμονή του Νέιρα έκλεισε ένα κεφάλαιο και απομένουν τέσσερα ακόμα. Ο ΟΦΗ δεδομένα θέλει να τους κρατήσει όλους (Τοράλ, Μεγιάδο, Βούρο, Τοράρινσον) ωστόσο προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν στην παρούσα φάση. Μπορεί ο ΟΦΗ να κάνει το 4Χ4, μπορεί και να συμβεί το αντίθετο.

Όλα τα παραπάνω, έχουν άμεση σχέση και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη, όπως έγραψε το Gentikoule στον ΟΦΗ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την μεταγραφική ενίσχυση του σε τέσσερις θέσεις ωστόσο είναι βέβαιο πως ο αριθμός των μεταγραφών δεν θα περιοριστεί στο “4”.

Κοντολογίς, μέχρι και την 1η Ιουλίου, οπότε και ο ΟΦΗ θα μπει στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η δουλειά που ακολουθεί είναι πολυεπίπεδη με το ρόστερ, έτσι όπως είναι τώρα να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμη φάση της δημιουργίας του.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Νίκος Χριστογεώργος
2. Νόαμ Μπάουμαν
3. Μάνουελ Καλαφάτης
4. Δημήτρης Σωτηρίου
5. Βασίλης Σηφάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

6. Λουκάο
7. Ματέους Μπρεσάν
8. Νίκος Μαρινάκης
9. Πραξιτέλης Βούρος
10. Γκούτι Τοράρινσον
11. Βασίλης Λαμπρόπουλος
12. Ηλίας Σημαντηράκης
13. Γιάννης Θεοδοσουλάκης
14. Λερόι Αμπάντα
15. Κωνσταντίνος Χνάρης
16. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης

ΜΕΣΟΙ

17. Φελίπε Γαγιέγος
18. Χουάν Νέιρα
19. Ανδρέας Αδαμάκης
20. Τζον Τοράλ
21. Μιγκέλ Μεγιάδο
22. Γιάννης Αποστολάκης
23. Νταν Γκλάζερ
24. Τίτος Κουτεντάκης
25. Μάρκο Μπάκιτς
26. Σπύρος Ζαχαριουδάκης
27. Μάνος Χνάρης
28. Μάνος Φαϊτάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

29. Βασίλης Πιστικός
30. Άαρον Ισέκα
31. Χεσούς Χιμένεθ
32. Φροίξος Γρίβας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook