Μητσοτάκης: “Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο με κόσμο στο ΟΑΚΑ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την άποψή πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, το ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/05) σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού “OPEN” και εκεί κλήθηκε κάποια στιγμή να κάνει σχόλιο για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που θα γίνει φέτος στο Πανθεσσαλικό χωρίς παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων στις εξέδρες, με τον πρωθυπουργό να καταθέτει τη δική του πρόταση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν:

“Αν έχω τη δυνατότητα, χωρίς να παρέμβω στο αυτοδίοικητο, θα το νομοθετήσω. Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάθε χρόνο, χωρίς να αλλάζει η έδρα. Κάνουμε παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ”.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε “αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρηθούν στον τελικό του Final Four της Euroleague, τότε θα ξεκλέψω μερικές ώρες για να παραβρεθώ, όχι ως φίλαθλος μιας ομάδας, αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook