Corriere Dello Sport: “Πρόταση της Λάτσιο για συμβόλαιο 500.000 – Πλήγμα αν τον πουλήσει με 15 εκ. ευρώ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έπειτα από δύο μήνες που έκανε θραύση στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ξεκίνησε το σήριαλ για την επέκταση του συμβολαίου του Χρήστου Μανδά.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Χρήστου Μανδά έχουν φέρει στο προσκήνιο τις προθέσεις της Λάτσιο για την επέκταση του συμβολαίου του αφού ήδη έχουν ξεκινήσει να ηχούν σειρήνες από ομάδες εντός και εκτός Ιταλίας.

Σε σημερινό της δημοσίευμα (23/5) η Corriere Dello Sport αποκαλύπτει πως οι συζητήσεις μεταξύ της Λάτσιο και των εκπροσώπων του Χρήστου Μανδά έχουν ξεκινήσει ωστόσο στις πρώτες επαφές παρουσιάστηκε διαφορά στις απολαβές του πρώην τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ, η Λάτρσιο θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Χρήστου Μανδά μέχρι το 2028 και ανεβάζοντας τις ετήσεις απολαβές του στις 500.000 ευρώ με την πλευρά του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ να ζητάει συμβόλαιο που ανέρχεται στις 800.000!

“Ο σύλλογος είναι έτοιμος να επιβραβεύσει τον Έλληνα τερματοφύλακα που έφτασε στην Ρώμη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ως τρίτος και βρέθηκε βασικός ενώ έσωσε την Λάτσιο σε περισσότερα από ένα παιχνίδια. Η πώληση του για 15 εκ. ευρώ έπειτα από έναν, μόλις χρόνο, θα μπορούσε να είναι πλήγμα και αν φύγει θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ο Σέπε θα επιστρέψει στην Σαλερνιτάνα, κανείς δεν γνωρίζει αν η Λάτσιο θα διαπραγματευθεί την μεταγραφή του και κατά συνέπεια στην Λάτσιο θεωρούν σημαντικό κεφάλαιο την παραμονή του Χρήστου Μανδά” αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook