Η δύσκολη εξίσωση με τον Πραξιτέλη Βούρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεδομένα θέλει να κρατήσει στο Ηράκλειο τον αρχηγό του, η πρόταση και οι συζητήσεις είναι για συμβόλαιο μέχρι το 2026 και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Μάη.

Πέραν της υπόθεσης παραμονής του Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ με την οποία έγινε η αρχή ενόψει του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάθε περίπτωση από τις “4” είναι και διαφορετική.

Όπως διαφορετική είναι και εκείνη του Πραξιτέλη Βούρου που φέτος συμπληρώνει την δική του τετραετία στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Ο αρχηγός, πλέον, του ΟΦΗ μετά την αποχώρηση του Κώστα Γιαννούλη έχει καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων και από την πλευρά της ομάδας του έχουν γνωστοποιηθεί τα δεδομένα, οικονομικά και μη.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε αθηναϊκό ΜΜΕ είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον ΟΦΗ μη δείχνοντας τάσεις αποχώρησης από την Κρήτη. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια υπόθεση που δουλεύεται από τον ΟΦΗ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή εδώ και αρκετό καιρό με τον Βούρο να είναι απόλυτα ενήμερος για τα “θέλω” του συλλόγου. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για μια περίπτωση Νέιρα όπου οι δύο πλευρές, μια που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι – μια που συμφώνησαν.

Προφανώς είναι και μια υπόθεση όπου θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα οικονομικά δεδομένα. Στον ΟΦΗ δείχνουν την διάθεση και την θέληση να μην πιέσουν καταστάσεις δίνοντας στον Βούρο τον χρόνο που θέλει για να ζυγίσει όλα τα δεδομένα που έχει στην διάθεση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook