«Θρύλοι» του ΟΦΗ συγκλονίζουν και αποχαιρετούν μέσω του Gentikoule τον αγαπημένο τους «Μήτσο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule επικοινώνησε με πέντε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που αποχαιρέτησαν με συγκινητικό τρόπο τον θρυλικό «Μητσάρα», τον Δημήτρη Παπυράκη – Τι είπαν Βαγγέλης Χοσάδας, Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Παυλόπουλος, Νίκος Γκουλής και Χρήστος Βασιλείου

Ο θρυλικός «Μητσάρας» δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας… Ο Δημήτρης Παπυράκης, μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του ΟΦΗ, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Όμιλο, έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Παπυράκης αγαπήθηκε από όλους τους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς υπηρέτησε την ομάδα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, αποτελώντας την ψυχή των αποδυτηρίων. Μέσω του Gentikoule, πέντε παλαίμαχοι του ΟΦΗ που έζησαν τον «Μητσάρα» τον αποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο…

Βαγγέλης Χοσάδας: «Ο Μήτσος ήταν σαν αδερφός μου»

«Η Μητσάρα ήταν αδερφός, τι να πω. Τα είχε καλά με όλα τα παιδιά, με όλους. Δεν είχε διακρίσεις ανάμεσα μας. Ότι θέλαμε, μας το είχε στο παρά πέντε. Πρώτη φορά είδα στην ζωή μου φροντιστή να τα έχει καλά με όλα τα παιδιά. Ήταν μέσα σε όλα τα χαρμόσυνα γεγονότα του ΟΦΗ».

Νίκος Νιόπλιας: «Μεγάλωσα μαζί του»

«Μεγάλωσα μαζί του, ήρθα παιδάκι. Είχαμε φοβερές σχέσεις, χιούμορ. Ήταν φοβερά ευφυής για την θέση του. Ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος, είχε την ωραία εξυπνάδα. Έμπαινε πολύ γρήγορα μέσα στο τι θέλαμε, ήταν ένας ωραίος τύπος».

Κώστας Παυλόπουλος: «Ο Μήτσος ήταν συνδεδεμένος με την ιστορία του ΟΦΗ»

«Ο Μήτσος ήταν συνδεδεμένος με την ιστορία του ΟΦΗ. Πήγα το 1990, έφυγα το 2001. Ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας, μας φρόντιζε, συμμετείχε σε όλα. Όταν εμείς ήμασταν νέα παιδιά, ήταν σαν πατέρας μας. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».

Νίκος Γκουλής: «Θα σε αγαπώ για πάντα»

«Σοκ. Μήτσο για πες στον Γκέραρντ τι θα κάνουμε σήμερα; Ο κορυφαίος φροντιστής στην Ελλάδα, είχε την αγάπη όλων μας και εγώ του είχα ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια. Καλοστραθιά ρε Μητσάρα. Θα σε αγαπώ για πάντα. 13 χρόνια κάθισα μαζί του, δεν ήταν λίγα. Δεν ήταν φροντιστής, ήταν φίλος μου πάνω απ όλα. Ήταν μαζί μας, στην παρέα μας. Να είναι καλά».

Χρήστος Βασιλείου: «Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου»

«Για εμένα ήταν δεύτερος πατέρας. Ήταν φανταστικός άνθρωπος, τα πάντα για όλους μας. Μας είχε στην πένα, ήταν ένας πραγματικός άνθρωπος. Ήταν η ψυχή της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια και για μένα δεν υπήρχε καλύτερος. Ήταν αγαπητός σε όλα τα παιδιά, δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα. Τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του, τέτοιοι άνθρωποι δεν φεύγουν. Ο Μήτσος για μένα ήταν κάτι παραπάνω, μας έδινε συμβουλές και εγώ προσωπικά που δεν ήμουν από την Κρήτη, τον άκουγα πάντα. Κουράγιο στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook