Στο “Βαρδινογιάννειο” οι μικροί μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα μικρά παιδιά βρέθηκαν από την Μεσσαρά στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ όπου οι Ηλίας Σημαντηράκης και Διονύσης Σέχου τους μίλησαν για τις αξίες του αθλητισμού.

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη και σίγουρα αξέχαστη εμπειρία έζησαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου που πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Μαΐου επισκέφτηκαν το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ΒΑΚ.

Ιδιαίτερη στιγμή για τα μικρά παιδιά ήταν η ομιλία των Σημαντηράκη, Σέχου που μίλησαν για τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

Μάλιστα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την φιλοξενία:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν οι προπονητές της ELITE Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ την Τετάρτη 22-5-2024 , τους μικρούς μας μαθητές όπου συμμετείχαν σε μια σειρά από διάφορες αθλοπαιδειές σχετικά με το ποδόσφαιρο που τους ευχαρίστησαν, τους διασκέδασαν και τους έκαναν να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα.

Οι προπονητές της Ακαδημίας, τους ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο, μοίρασαν όμορφα δώρα και συζήτησαν μαζί τους για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και το σεβασμό στον αντίπαλο.

Εκεί επίσης, βρίσκονταν δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ ( ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ηλίας Σημαντηράκης και ο ποδοσφαιριστής της Κ19 Διονύσης Σέχου) στους οποίους οι μικροί μας μαθητές έκαναν ερωτήσεις και έλαβαν χρήσιμες απαντήσεις σχετικά με τη σωστή διατροφή, την αφοσίωση στους στόχους μας και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη φιλοξενία, καθώς και τους προπονητές της Ακαδημίας που με ιδιαίτερη χαρά φρόντισαν ώστε όλα τα παιδιά να περάσουν καλά και ευχάριστα!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook