Από βδομάδα το θέμα Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ προέχει η αδειοδότηση για αυτό η επικείμενη συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλου για παραμονή του ή όχι στον πάγκο της κρητικής ομάδας θα γίνει από βδομάδα.

Το “καυτό” θεμα της αδειοδότησης είναι αυτό που απασχολεί την Δ.Ε του ΟΦΗ και κατά συνέπεια όλα τα άλλα θέματα έχουν πάει πίσω αφού αυτό που προέχει είναι να αδειοδοτηθεί τελικά η κρητική ΠΑΕ.

Έτσι παράταση πήρε και το θέμα του προπονητή. Η παραμονή ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου ήταν να κριθεί στο τέλος της περασμένης βδομάδας όμως τελικά πήρε παράταση για την επόμενη βδομάδα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα και μόλις επιστρέψει θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την κρητική ομάδα για να φάνει αν θα καθήσει στον πάγκο του ΟΦΗ και την νέα χρονιά.

Όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες, πρόθεση της διοικήσης είναι να παραμείνει ο Νίκος Αναστόπουλος στην θέση του εφόσον αποδεχτεί και ο ίδιος τη νέα οικονομική πολιτική της ομάδας που προβλέπει περικοπές σε όλα τα επίπεδα και μείωση του μπάτζετ ανεξάρτητα αν αδειοδοτηθεί ή όχι ο ΟΦΗ.

Αν δεχθεί να μείνει με το νέο πλάνο που υπάρχει τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Εξελίξεις όμως αναμένονται από βδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook