Kόντρα στην Σλοβενία του Σίσιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο σημερινό φιλικό με την Σλοβενία του Σίσιτς επί αυστριακού εδάφους (21:30, MEGA) ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κάνει μια πρώτη δοκιμή για το σχήμα που θα παρατάξει στο εναρκτήριο παιχνίδι της εθνικής στα τελικά του Euro κόντρα στην Πολωνία.

Ο Πορτογάλος τεχνικος αναμένεται να ξεκινήσει με τους:  Χαλκιά ή Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας. Στα χαφ τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Μανιάτη. Στην επίθεση τους Νίνη, Γκέκα και Σαμαρά.

Την 18αδα (αν αποφασιστεί να χρησιμοποιηθούν 18αδες και όχι όλο το ρόστερ) θα συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κονέ, Φορτούνης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Μάκος, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης. Θα απουσιάσει ο Φωτάκης λόγω ενός μικροτραυματισμού σε δάχτυλο ποδιού.

Από την άλλη πλευρά ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς δεν θα ξεκινήσει βασικό τον Σίσιτς.

Θα “κατεβάσει” την Σλοβενία με την εξής σύνθεση: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι Σαμίρ Χαντάνοβιτς, στην  άμυνα οι Μπρέτσκο, Σέζαρ, Σούλερ και Τζόκιτς. Στη μεσαία γραμμή οι Ραντοσάβλεβιτς, Μάτιτς, Λιούμπιανκιτς, Μπίρσα, Ιλισιτς και μοναδικός προωθημένος ο Μάταβζ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπέλεττς, Όμπλακ, Μπάλαζιτς, Κέλχαε, Στρούνα, Μπαστίνοβιτς, Καμπλ, Κιρμ, Κούρτιτς, Μέτρελι, Βρσιτς, Ντέντιτς, Βιλκόνια και ο  παίκτης του ΟΦΗ, Μίρνες Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook