Συνεχίζεται το παιδομάζωμα στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mπορεί ο ΟΦΗ να διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του και να υπάρχει αβεβαιότητα για τι μέλλον της ομάδας, ωστόσο το θετικό για την ομάδα είναι πως γίνονται κάποιες κινήσεις που έχουν να γίνουν χρόνια.

Η Δ.Ε. με προτροπή δική της έχει προς τους υπεύθυνους των υποδομών του ΟΦΗ, έχει γίνει προεργασία,όπου οι προπονητές της ομάδας έχουν επιδοθεί σε ένα σαφάρι απόκτησης ταλέντων από όλη την Κρήτη. Όπως πληροφορηθήκατε χθες από το Gentikoule ο ΟΦΗ συμφώνησε προφορικά με την διοίκηση του ΟΦΙεράπετρας για την απόκτηση του γεννημένου το 1995, Γιάννη Χρυσοφάκη, οποίος θεωρείται από τα κορυφαία  ταλέντα στην Κρήτη στην ηλικία του.

Τον 17χρονο μεσοεπιθετικό είχαν “τσεκάρει″ οι άνθρωποι του ΟΦΗ που μάλιστα για χάρη του είχαν πάει μέχρι την Ιεράπετρα για να τον δουν από κοντά και να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει από το σκάουτινγκ.

Παράλληλα ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ερμή Ζωνιανών για τους Κλίνη (1995) και Παπαδάκη (1996), οι οποίοι επίσης έχουν ξεχωρίσει.

Ακόμη, ο 17χρονος ο Γιώργος Γιακουμάκης του ΠΟΑ που φαίνεται να απασχολεί τον Πανιώνιο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ. ‘Ετσι στον ΟΦΗ φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση και άλλων νεαρών παικτών του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook