Αισιόδοξα μηνύματα από Κώστα Τουγλή και Μανώλη Φωτάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη τους και την αισιοδοξία τους κατέθεσαν οι Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Τουγλής μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 λίγη ώρα μετά το τέλος της διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το μέλος της Δ.Ε. της ΠΑΕ σχολίασε στον Athletic Radio 104,2 αρχικά την αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου λέγοντας πως: «ο κύριος Δημητρίου είναι εισηγητής και δεν αποφασίζει. Όμως, στα θέματα που εισηγήθηκε αρνητικά εμείς καταθέσαμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν. Ο φάκελος μας είναι πλήρης. Δεν έχουμε αφήσει κανένα θέμα αναπάντητο και είναι πλήρης ο φάκελος μας».

Στην συνέχεια στάθηκε στον σημαντικό τομέα της βιωσιμότητας που επικαλούνται οι άνθρωποι του ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι «η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι μια βιώσιμη εταιρεία. Έχουμε ένα δικό μας γήπεδο, δικές μας εγκαταστάσεις. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει πολλά οφέλη από αυτές τις περιουσίες και μέσα από την εκθεση που κάναμε αποδείξαμε ότι η εταιρεία είναι μια βιώσιμη εταιρεία. Και αυτό το δέχτηκε η επιτροπή. Αν η εταιρεία ΟΦΗ είχε ήδη τα χρήματα θα είχε καθαρίσει την αδειοδότηση μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Αυτήν την ώρα δοκιμάζεται όλη η κοινωνία, ο ΟΦΗ δεν θα είχε πρόβλημα; Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι μια ισχυρή εταιρεία με μια εταιρεία και  μια δυναμική” είναι τα λόγια του μέλους της Διοικούσας».

Φωτάκης: «Ολοκληρωμένος ο φάκελος του ΟΦΗ»
Ο Μανώλης Φωτάκης από την εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον «σκόπελο» της αδειοδότησης. «Έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία παρά την αρνητική εισήγηση του κυρίου Δημητρίου. Βέβαια, η εισήγηση του δεν παίζει ρόλο όμως είχε κάποιες έντονες απόψεις σε μια περίοδο που δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει η χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά στον Athletic Radio 104,2.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook