Eυαγγελάτος: «Οι παίκτες συμφώνησαν για το καλό του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην επιθυμία που έδειξαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ώστε να δοθεί λύση στην διαμάχη που υπήρχε, στάθηκε ο Κίμωνας Ευαγγελάτος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο νεαρός δικηγόρος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να κλείσει θετικά αυτή η υπόθεση μιας και είχε πολύωρα ραντεβού τις τελευταίες ημέρες ώστε να υπάρξει ένας συντονισμός μεταξύ του ΟΦΗ και των «11» που εν τέλει είπαν ναι στην πρόταση της ΠΑΕ.

«Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον ΟΦΗ όμως ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές άφησαν στην άκρη τα προβλήματα τους και συμφώνησαν τόσο για το δικό τους το καλό όσο και για το καλό του ΟΦΗ» είπε χαρακτηριστικά ο Κίμωνας Ευαγγελάτος που πρόσθεσε για τις επαφές που είχε: «Υπέγραψα ως πληρεξούσιος σε κάποια συμφωνητικά εκχώρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων ώστε να πάρω μια ασφάλεια για να δοθούν τα χρήματα που οφείλονται προς τους ποδοσφαιριστές».

Όσον αφορά τον τρόπο αποπληρωμής των παικτών, υπογράμμισε ότι «οι ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι διασφαλισμένοι ότι θα πάρουν τα χρήματα και δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΦΗ και κατ’ επέκταση σε καμία ομάδα. Όσο είναι καλά ο ΟΦΗ, είναι εξασφαλισμένες και οι απαιτήσεις των παικτών. Ο ΟΦΗ δεν έκανε κάτι σημαντικό αλλά μας παρείχε μια πρόσθετη εξασφάλιση μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ότι οι παίκτες θα πάρουν τα χρήματα τους. Σε καμία περίπτωση αυτή η εκχώρηση δεν σημαίνει εξόφληση των χρημάτων τους. Οι οφειλές έχουν επιδικαστεί και είναι μια πρόσθετη διασφάλιση. Προκειμένου να λάβει αδειοδότηση ο ΟΦΗ εμείς κάναμε μια συμφωνία για την εκχώρηση. Με αυτό το συμφωνητικό, διασφαλίστηκαν τα χρήματα που τους οφείλονται μέσα από συγκεκριμένες δόσεις».

Σχετικά με το κομμάτι της αδειοδότησης στάθηκε στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα όλες οι ομάδες: «Κάθε μέρα μιλούσα με όλα τα παιδιά. Είχαμε συνεχή επικοινωνία. Ήταν δεδομένη η αγωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ όπως είναι δεδομένο ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν έσοδα ώστε να μπορούμε να πάρουμε χρήματα τώρα. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για παράδειγμα, πληροφορήθηκα ότι υπήρχε αρνητική εισήγηση για τον Παναθηναϊκό όμως αδειοδότηθηκε».

Τέλος, ο Κίμωνας Ευαγγελάτος απάντησε και στο θέμα της κατάπτωσης – εκπροσωπεί τους Κασμερίδη, Σταυρακάκη – της εγγυητικής του ΟΦΗ λέγοντας ότι: «Προχωράει κανονικά η κατάπτωση. Έγινε μια πρόταση για να διασφαλιστούν τα χρήματα των παικτών μέσω εκχώρησης και περιμένουμε την ολοκλήρωση της υπόθεσης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook