Aποφασίστε με ισοτιμία και ισονομία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σήμερα θα εκδώσει τις αποφάσεις της η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης, αναφορικά με τις εφέσεις που έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα και την έφεση του διευθυντή αδειοδότησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό που απαιτούν οι ομάδες είναι να υπάρξουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά από την ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης. Οι επτά ομάδες που πέρασαν χθες από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι στην…”πρίζα” αλλά απαιτούν στις τελικές αποφάσεις να υπάρξει ισονομία και ισοτιμία και να μην κάνει τα…”στραβά” μάτια η Επιτροπή σε ομάδες που έχουν το όνομα αλλά δεν είναι σωστές στις υποχρεώσεις τους.

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν οτι τα πάντα είναι δρομολογημένα και κανονισμένα όσον αφορά τις εκκρεμότητες που υπήρχαν όμως σε άλλες ΠΑΕ οι φάκελλοι που παρουσίασαν είναι…γεμάτοι τρύπες. Οι ομάδες απαιτούν να υπάρχουν ίσοι όροι για όλους και να μην υπάρξουν “παιδιά και αποπαίδια”…

Άλλωστε αρνητική ήταν η εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης και για τις επτά ομάδες που εξετάστηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή. Βέβαια οι εισηγήσεις του διευθυντή αδειοδότησης δεν είναι δεσμευτικές αφού στο πρωτοβάθμιο εισηγήθηκε αρνητικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως πήρε την άδεια. Πλέον τον τελευταίο λόγο τον έχει αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή που είναι τριμελής.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα που θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι ομάδες που δεν αδειοδοτηθούν, θα τιμωρηθούν με απαγόρευση μεταγραφών, απαγόρευση ανανέωσης συμβολαίων και παρακράτηση του 20% του τηλεοπτικού τους συμβολαίου. Θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μονάχα μεταγραφές γηγενών παικτών μέχρι 22 ετών.

Κύριοι, αποφασίστε με ισοτιμία και ισονομία και οτι ισχύει για τον έναν να ισχύει και για όλους τους άλλους….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook