Σκέψη για συνέντευξη τύπου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση της Τετάρτης για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, αισιοδοξώντας για την αλλαγή της ποινής, ενώ φαίνεται να υπάρχει η σκέψη τις επόμενες μέρες να δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Σ. Κορωνάκη όπου θα γίνει μια εκτενής ενημέρωση. 

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΟΦΗ περιμένει να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις με το θέμα της αδειοδότησης και να γίνει γνωστή η τελική απόφαση για τις ομάδες που δεν έλαβαν την αδειοδότηση και στην συνέχεια μέχρι και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει μια συνέντευξη τύπου στην οποία θα μιλήσει  για όλους και για όλα.

Στην Δ.Ε.  του ΟΦΗ υπάρχει η αισιοδοξία πως το Δ.Σ. της Super League θα αποφασίσει την τροποποίηση ή την αναστολή των ποινών για την αδειοδότηση και έτσι ο ΟΦΗ παρά τις δυσκολίες θα έχει την δυνατότητα να κάνει σχεδιασμό με ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών. Τα μηνύματα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν θετικά και στον ΟΦΗ έχουν κάθε λόγο για να αισιοδοξούν.

Μετά τις τελεσίδικες αποφάσεις και τις εξελίξεις στο Δ.Σ. της Super League ο Σήφης Κορωνάκης θέλει όπως λέει να γίνει μία ενημέρωση  προς τον κόσμο, για ότι έχει να κάνει με την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook