Η απόφαση της S.L. κρίνει την παραμονή Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει στο ακουστικό του και εφόσον αλλάξει κάτι στις αποφάσεις με τις ομάδες που δεν έλαβαν την αδειοδότηση και μπορούν να κάνουν μεταγραφές ο τεχνικός του ΟΦΗ πιθανόν και τη νέα σεζόν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. 

Στις μέχρι στιγμής συζητήσεις που έχουν γίνει,  υπάρχει η κοινή διάθεση για συνεργασία, ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει στην ομάδα εφόσον δεν μπορεί να έχει ρόλο και λόγο στις μεταγραφές  έχουν διαφανει προοπτικές συνεργασίας, ακόμα και μετά την αρνητική τροπή που είχε για τον ΟΦΗ το θέμα της αδειοδότησης.

Ο Αναστόπουλος σε συζητήσεις που έχουν γίνει με άτομα της Δ.Ε. φαίνεται να μην έχει πρόβλημα ακόμα και με τα αυστηρά οικονομικά δεδομένα στα οποία ο σύλλογος θα κινηθεί τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτό που θέλει είναι έστω και προσεγμένα να μπορεί να κινηθεί σε κάποιες περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ενημερώσει τα μέλη της Διοικούσας ότι αν η ομάδα, δεν έχει δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων, ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook