«Λίγοι και Έλληνες» το πιθανότερο σενάριο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Λίγοι και Έλληνες» είναι το πιθανότερο σενάριο που κυκλοφορεί στην Σούπερ Λιγκ για την άρση των ποινών και οι οποίες θα αντικατασταθούν από την δυνατότητα πραγματοποίησης συγκεκριμένου αριθμού μεταγραφών και μόνο Ελλήνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, η διοργανώτρια αρχή αλλά και η πλειοψηφία των ομάδων επεξεργάζεται το… πλάνο “διάσωσης” των ομάδων που δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η πρόταση που θα κατατεθεί στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ θα είναι τέτοιο που θα δίνει στις ομάδες την δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις, αλλά με μέτρο και όχι ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ΜΟΝΟ Ελλήνων ποδοσφαιριστών ώστε να τονωθεί παράλληλα αυτό το στοιχείο αφού είναι δεδομένο πως στην Λίγκα θέλουν να αποφευχθεί το φαινόμενο μαζικών μεταγραφών με… “καράβια” ξένων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην Ελλάδα χρεώνοντας ακόμα περισσότερο τα ταμεία των συλλόγων! Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο αριθμός των μεταγραφών ενώ η οριστική πρόταση θα γίνει γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook