«Κλειστά χαρτιά» από τον Παπουλή για το μέλλον του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του «παρελάσει» καθημερινά από τα αθλητικά πρωτοσέλιδα όμως ο Φώτης Παπουλής κρατάει «κλειστά χαρτιά» για το μέλλον του, το οποίο περιλαμβάνει τα… πάντα!

Οι μετοχές του 27χρονου μεσοεπιθετικού ανέβηκαν κατακόρυφα μετά την φετινή, φοβερή, χρονιά που έκανε (28 συμ. / 7 γκολ) με αποτέλεσμα να έχει ακουστεί για σχεδόν όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ! Από τον… βορρά (ΠΑΟΚ) μέχρι το νότο (ΠΑΟ, Ατρόμητος, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης), όλες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους όμως την ίδια ώρα εκείνος προτιμά να παραμένει προσγειωμένος και χαμηλών τόνων – όπως πάντα δηλαδή.

Το τι θα κάνει και ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της ενέργεια του είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος αφού ακόμα και σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του αρνείται να πει το οτιδήποτε που αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το μόνο που αρκείται να πει είναι «υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες όμως ακόμα δεν έχω τίποτα οριστικό».

Όσο για τον ΟΦΗ; Αφήνει τα πάντα ανοικτά όμως κακά τα ψέματα, το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Κρήτη και το Ηράκλειο συγκεντρώνει, πλέον, ελάχιστες πιθανότητες. Η αβεβαιότητα για το μέλλον, τα «κουτσουρεμένα» συμβόλαια και το γεγονός ότι αυτήν την στιγμή τα πάντα βρίσκονται στον «αέρα» είναι στοιχεία που τον βγάζουν στην πόρτα της εξόδου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook