Nέα σενάρια για τους μη αδειοδοτούμενους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ πλησιάζει και ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Όπως όλα δείχνουν και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα περάσει η πρόταση για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, αφού το ρεπορτάζ και οι διαρροές λένε ότι οι περισσότερες ΠΑΕ είναι υπέρ της αλλαγής. Αναζητείται, ωστόσο, μία φόρμουλα που θα γίνει αποδεκτή και από ΠΑΕ που αδειοδοτήθηκαν και διαφωνούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που θα μπει είναι οι 6 ΠΑΕ να έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι 3-4 μεταγραφές καθώς υπάρχει μία πεποίθηση πως με αυτό τον τρόπο θα είναι ικανοποιημένες όλες οι πλευρές.

Μία άλλη φήμη αναφέρει ότι οι έξι ομάδες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση θα μπορέσουν να κάνουν όσες μεταγραφές θελήσουν, αλλά –σαν …αντάλλαγμα- θα αυξηθεί το ποσοστό παρακράτησης (20%) από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν και θα επιβληθούν υψηλότερα πρόστιμα.

Το τελευταίο σενάριο  αναφέρει ότι οι ομάδες θα εχουν την δυνατότητα ανανεώσεων και μεταγραφών Ελλήνων παικτών, μέχρι 28 ετών.Αυτά τουλάχιστον αναφέρουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ωστόσο τα πράγματα είναι η αλήθεια πως είναι αρκετά ρευστά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook