Στο… περίμενε έχει ο Κάλαϊτζιτς τους άλλους για χάρη του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καλή χρονιά που έκανε φέτος ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έχει ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λιγκ ωστόσο ο Σέρβος δηλώνει πίστη στον ΟΦΗ και τις έχει στο «περίμενε» αναμένοντας κλήση στο κινητό του!

Αυτήν την περίοδο, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρίσκεται στο Βελιγράδι όπου κάνει διακοπές μαζί με την οικογένεια του έπειτα από μια κοπιαστική χρονιά. Και μπορεί ο ίδιος να ξεκουράζεται όμως την ίδια ώρα ομάδες της Σούπερ Λιγκ τον έχουν στην… ατζέντα τους και ήδη τον έχουν ενοχλήσει εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, το «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ δηλώνει πίστη στον σύλλογο και παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί, περιμένει κλήση για να συζητήσουν εν όψει της νέας χρονιάς. Βέβαια, την παρούσα χρονική στιγμή, τα πάντα είναι ρευστά και δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση όμως από την άλλη είναι δεδομένο πως δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος μιας και ήδη αποχωρούν οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλο. Ο 34χρονος αμυντικός χαφ τονίζει στο περιβάλλον του πως θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ αρκεί να μην υπάρχουν τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δείξει πολλάκις την αγάπη του για τον ΟΦΗ μιας και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ενώ πάντα δήλωνε παρόν στις δύσκολες στιγμές.

Η επιθυμία του Κάλαϊτζιτς είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ όμως είναι σίγουρο πως δεν θα περιμένει (και) για μια ζωή αφού ο ίδιος είναι επαγγελματίας και θέλει να διαφυλάξει το δικό του μέλλον αλλά και της οικογένειας του.

Στον ΟΦΗ έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές από την προσεχή Δευτέρα και μένει να φανούν τα αποτελέσματα αυτών των συζητήσεων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook