Κάλαϊτζιτς στο Gentikoule: «Πρώτα ο ΟΦΗ και μετά όλοι οι άλλοι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλάει στο Gentikoule και… ψηφίζει «δαγκωτό» ΟΦΗ. «Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες όμως τους έχω πει ότι θα περιμένω τον ΟΦΗ».

Ο 34χρονος Σέρβος δείχνει να είναι σαν το παλιό καλό κρασί που όσο μεγαλώνει, ωριμάζει περισσότερο πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά του με την φανέλα του ΟΦΗ. Πλέον, βρίσκεται στο Ηράκλειο 2, 5 χρόνια ωστόσο και ο ίδιος αισθάνεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα της αποχώρησης.

Μιλώντας στο Gentikoule, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα» και τονίζει: «Περιμένω ένα τηλεφώνημα από την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα, θέλω να μείνω στον ΟΦΗ όχι όμως με την κατάσταση που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια». Ο Σέρβος αμυντικός μέσος στέκεται στα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων λέγοντας ότι «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν μπορώ, δεν αντέχω άλλο. Θα πρέπει να κοιτάξω κάτι διαφορετικό».

Όσο για τη νέα χρονιά, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα με κανέναν άνθρωπο του ΟΦΗ: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμα. Είμαι διατεθειμένος να περιμένω 10 ημέρες ακόμα γιατί θέλω να μείνω στον ΟΦΗ. Υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες όμως τους είπα ότι θα περιμένω λίγο ακόμα τον ΟΦΗ. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις με τον ΟΦΗ, τότε θα συζητήσω τις προτάσεις που έχω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook