Κλείνουν από την Δευτέρα τα γραφεία της ΠΑΕ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο έσχατο σημείο εξαθλίωσης οδηγείται ο ΟΦΗ καθώς την Δευτέρα τα γραφεία κατεβάζουν ρολά αφού οι εργαζόμενοι ξεκινούν επίσχεση εργασίας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Δεν λειτουργεί τίποτα πλέον στον σύλλογο καθώς από την Δευτέρα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε αυτήν την μορφή απεργίας προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που δικαιούνται. Μάλιστα, εκπρόσωπος των εργαζομένων βρέθηκε στο χθεσινό συμβούλιο της Διοικούσας που ενημέρωσε όλα τα μέλη της για τις ενέργειες τους και την επίσχεση εργασίας. Παρ’ όλα αυτά, τους διεμήνυσαν ότι εφόσον χρειαστεί είναι στην διάθεση της ΠΑΕ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δίχως ωστόσο να εργάζονται καθημερινά.

Απόφαση που πάρθηκε από κοινού από τους υπαλλήλους των γραφείων αλλά και όσους εργάζονται στο «Βαρδινογιάννειο» (φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, ασφάλεια κτλ) ως έσχατη λύση μετά από την συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών τους.

Αυτό σημαίνει ότι σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα απολύτως αφού καταρρέουν τα πάντα στον σύλλογο! Σύμφωνα και με τα έγγραφα που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, στους εργαζόμενους οφείλονται συνολικά 60.239 ευρώ που αντιστοιχούν σε μισθούς αρκετών μηνών.

Εν αντιθέσει με άλλους ανθρώπους που σχετίζονται με την ΠΑΕ και οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν τα χρήματα τους μέσω τρόπων που κάνουν κακό στην ομάδα, οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας επειδή δεν θέλουν να την βλάψουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook