Koρωνάκης: “Όλοι καιγόμαστε για τις αποφάσεις που θα ληφθούν”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Υπέρ της πρότασης  για την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκ είναι και ο ΟΦΗ με την προυπόθεση ότι η απόφαση αυτή θα συμπαρασύρει και την απόφαση για ελαστικότερες ποινές για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Σήφη Κορωνάκη, ο ΟΦΗ, ο Αρης, τα Γιάννινα και η Κέρκυρα, έχουν συμφωνήσει στην πρόταση που θα καταθέσουν στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκ. Και αυτή είναι : η δυνατότητα 3 μεταγραφών Ελλήνων ή κοινοτικών παικτών, τρείς ανανεώσεις συμβολαίων Ελλήνων παικτών και ελεύθερες μεταγραφές και ανανεώσεις  Ελλήνων παικτών ηλικίας μέχρι 24 ετών. Όπως δήλωσε ο Σήφης  Κορωνάκης  στον Athletic Radio 104,2 “όλοι καιγόμαστε για τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Είμαστε θετικοί στην αύξηση ομάδων. Στηρίζουμε την πρόταση του Εργοτέλη για αύξηση ομάδων. Είμαστε σωματεία από την ίδια πόλη και είμαστε μαζί. Είμαστε θετικοί. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ισως η πρόταση αυτή βολέψει και εμάς του χρόνου ή κάποια άλλη ομάδα”.

Για τις ποινές των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν ανέφερε ότι  “αν εξαιρέσω την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, οι υπόλοιπες 4 ομάδες  που δεν αδειοδοτηθήκαμε συμφωνούμε στην πρόταση για την άρση των ποινών. Ζητάμε την δυνατότητα 3 μεταγραφών Ελλήνων ή κοινοτικών παικτών. Ακόμη τρείς ανανεώσεις συμβολαίων Ελλήνων παικτών και ελεύθερες μεταγραφές και ανανεώσεις  Ελλήνων παικτών ηλικίας μέχρι 24 ετών. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε συμφωνήσει και η πρόταση μας είναι ενιαία.

Ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ έχουν υλικό και δεν είναι υπέρ της αλλαγής των ποινών αδειοδότησης. Η ΑΕΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις στον ΟΦΗ. Και για αυτά θα χρειαστούν χρήματα. Για μας το πιο σημαντικό είναι η σύσκεψη της Τετάρτης. Εχουμε στείλει προσκλήσεις σε όλους και ο ΟΦΗ χρειάζεται την βοήθεια όλων μας”.

Για την πρόσφατη δήλωση που έκανε για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανέφερε ότι “ποτέ δεν είπα ότι ο ΟΦΗ θα πέσει Περιφερειακό. Η ομάδα πρέπει να μείνει στην Λίγκα και να σωθεί γιατί μέσα από αυτήν την διαδικασία περνάει και η εξυγίανση της ομάδας. Αν η ομάδα πέσει Β’ Εθνική τελείωσε. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει την ομάδα στο Περιφερειακό για να χάσουν οι παίκτες τα λεφτά τους. Αυτό είναι ανέντιμο. Αγαπάω τον ΟΦΗ μπήκε μπροστά γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Εύχομαι την Τετάρτη να βρεθεί λύση για τον ΟΦΗ. Ολοι πρέπει να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook