Aπό αναβολή…σε αναβολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μία ακόμα…. μετάθεση πήραν οι εξελίξεις στα “φλέγοντα” θέματα της ΠΑΕ ΟΦΗ αφού ούτε και χθες πάρθηκε κάποια απόφαση από το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ για τις έξι “κομμένες” ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην Γενική Συνέλευση της Λίγκας, που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα αν και ακόμα δεν έχει οριστεί, και τα πάντα στον ΟΦΗ είναι ξανά στο … περίμενε.

Μπορεί χθες να άνοιξε ένα παράθυρο αισιοδοξίας και τα πάντα να είναι ανοικτά στο θέμα που καίει τον ΟΦΗ, δηλαδή της άρσης των ποινών αδειοδότησης, όμως κανείς δεν πρέπει να προδικάζει τίποτα αφού οι έξι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από την ΕΠΟ (Άρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) δεν κατέθεσαν ενιαία πρόταση δείχνοντας οτι δεν υπάρχει “αρραγές” μέτωπο.

Πάντως το ΔΣ της Λίγκας έκρινε σωστό να τους δοθεί παράταση ορισμένων ημερών προκειμένου να κωδικοποιήσουν την πρότασή τους και να την καταθέσουν για ψήφιση στη γενική συνέλευση συνεπώς τα πάντα είναι “ανοικτά”.

Συνεπώς οι εξελίξεις στα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ (προπονητής, ρόστερ, προετοιμασία) παραμένουν εν αναμονή της τελικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής αν και ο χρόνος κυλάει για όλους βασανιστικά και επικίνδυνα με την αγωνία να παρατείνεται και να χτυπάει “κόκκινο” …

Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι της ομάδας, που επηρεάζει και διαμορφώνει και το αγωνιστικό, την άμεση διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να συγκαλέσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, έχοντας το δικαίωμα αυτό ως κάτοχος του 20% των μετοχών της ΠΑΕ. Συνεπώς και εδώ οι εξελίξεις μετατίθενται για το προσεχές χρονικό διάστημα σε ένα ακόμα “θερμό” καλοκαίρι για την κρητική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook