Το επεισόδιο Ρεπανάκη – Τζώρτζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την συνάντηση για την… επιβίωση του ΟΦΗ στιγμάτισε και το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του Κώστα Ρεπανάκη και του Νίκου Τζώρτζογλου με αφορμή την ατάκα του πρώτου “ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται γυρολόγους παράγοντες”. Τι απάντησε και πως αντέδρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ.

Μετά από αυτήν την φράση του πρώην παράγοντα του ΟΦΗ, ο Νίκος Τζώρτζογλου όταν πήρε τον λόγο απάντησε λέγοντας ότι “το τι είναι ο καθένας, το δείχνει με το έργο του. Δεν με αγγίζει καθόλου αυτό που είπε για γυρολόγους παράγοντες. Πιστεύω ότι το ότι πήρα μια μικρή ομάδα από την Δ’ Εθνική και στην συνέχεια την οδήγησα στην Σούπερ Λιγκ”.

Στην συνέχεια “άναψαν τα αίματα” με τον Κώστα Ρεπανάκη να συνεχίζει λέγοντας πως “που ήταν η ΕΠΣΗ όταν έσφαζαν τον ΟΦΗ στα πλέι – οφ του 2010; Τότε που γινόταν πόλεμος στον ΟΦΗ;” Ο Νίκος Τζώρτζογλου απείλησε με αποχώρηση και κάπου εκεί τα πνεύματα ηρέμησαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Ηρακλείου να παραμένει μέχρι το τέλος της συνάντησης.

Όσον αφορά το μέλλον του ΟΦΗ, ο Νίκος Τζώρτζογλου υπογράμμισε ότι “προτιμώ τον ΟΦΗ στην Δ’ Εθνική αν το χρέος είναι 12 εκ. ευρώ. Αν είναι όμως 6 εκ. τότε είναι διαχειρίσιμο”.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

«Είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΣΗ κλήθηκε επίσημα. Προβληματιστήκαμε για το αν θα είμαστε παρόντες ή όχι και αυτό έγινε γιατί θα θέλαμε το περιβάλλον να είναι περιβάλλον ομόνοιας, σύμπνοιας, αγάπης και ειρήνης. Θεσμικά δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση. Είναι τόσο τεράστιο μέγεθος όμως δεν ξέρουμε ποιο είναι το χρέος. Εμένα σαν Ομιλήτη δεν με ενδιαφέρει το ποια κατηγορία θα παίζουμε γιατί αν με ενδιέφερε θα ήμουν Μπαρτσελόνα και όχι ΟΦΗ. Εμένα σαν Ομιλήτη, με νοιάζει να είμαι περήφανος Ομιλήτης και όχι να χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Εγώ προτιμώ την ομάδα στην Δ Εθνική αν το χρέος είναι 12 εκ. ευρώ ενώ αν είναι 6 εκ. ευρώ η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Εγώ ντρέπομαι που οι υπάλληλοι στο ΒΑΚ δεν έχουν να φάνε. Χρειάζεται να γίνει άμεσα μια γενική συνέλευση. Πρέπει να έρθουν όλοι οι μεγαλομέτοχοι με βασικά συστατικά αγάπη, ομόνοια και σύμπνοια. Ο Βατσινάς έδωσε την ομάδα με χρέη 2, 5 εκ. ευρώ, η ομάδα εισέπραξε 2, 5 εκ. και τώρα ο ΟΦΗ είναι χρεωμένος με 13 εκ. Ούτε με ενδιέφερε, ούτε με ενδιαφέρει να διοικήσω τον ΟΦΗ. Όταν μου προτάθηκε από τον Τζίγκερ, εγώ του είπα πως έχω μάθει να διοικώ και όχι να με διοικούν. Αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ δεν αρέσει σε κανέναν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook