Ζαχαράκης στο Gentikoule: «Νιώθω έτοιμος για να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ δηλώνει στο Gentikoule ο Μάνος Ζαχαράκης ελπίζοντας ότι φέτος θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ. Διαβάστε τι λέει ακόμα για το πώς αντιμετωπίζουν στα Χανιά την πορεία του Πλατανιά.

Ο 20χρονος ακραίος μπακ του ΟΦΗ βρίσκεται στα Χανιά όπου δουλεύει σκληρά ώστε να είναι πανέτοιμος για την επόμενη χρονιά που μάλιστα είναι και η τελευταία του συμβολαίου του. Μιλώντας στο Gentikoule ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής τονίζει ότι ο ίδιος νιώθει έτοιμος για να βοηθήσει τον ΟΦΗ ενώ βλέπει και ο ίδιος ότι πλέον όλες οι ομάδες στρέφονται στην χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Μάνο, η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ δεν είναι η καλύτερη. Πιστεύεις ότι αυτά τα προβλήματα θα βοηθήσουν ώστε οι ομάδες να χρησιμοποιήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές;

«Σίγουρα, τα πράγματα στην ομάδα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές χωρίς να γίνονται πλέον πολλά έξοδα από την ομάδα. Περιμένουμε όμως να δημιουργηθεί μια καλή και δυνατή ομάδα όπου με την βοήθεια του κόσμου που είναι η δύναμη μας να έχουμε μια καλή πορεία και να σωθούμε».

Πάντως, την προηγούμενη χρονιά δεν πήρες ευκαιρίες. Τι περιμένεις για την επόμενη;

«Πιστεύω να μου δοθούν φέτος ευκαιρίες. Εγώ νιώθω δυνατός και αρκετά καλά για να βοηθήσω την ομάδα. Τα δύο τελευταία χρόνια έχω δουλέψει αρκετά, δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό και μέσα στο γήπεδο».

Το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει και το συμβόλαιο σου. Φαντάζομαι ότι στο μυαλό σου έχεις μόνο τον ΟΦΗ…

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ακόμα το επόμενο καλοκαίρι. Σκέφτομαι το τώρα, έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα και στο μυαλό μου είναι μόνο ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με έχει βοηθήσει αρκετά και τον αγαπάω μέσα από την καρδιά μου. Σκέφτομαι μόνο την χρονιά που θα έρθει και μόλις ολοκληρωθεί τότε θα δω τι θα γίνει. Προτεραιότητα μου αποτελεί η παραμονή μου στον ΟΦΗ».

Μάνο, πως αντιμετωπίζουν στα Χανιά μια ενδεχόμενη άνοδο του Πλατανιά στην Σούπερ Λιγκ;

«Είναι σημαντικό για τον κόσμο γιατί έτσι θα προωθηθεί το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Ακόμα και αν δεν ανέβει ο Πλατανιάς στην Β’ Εθνική θα είναι και πάλι ένα σημαντικό επίτευγμα. Σίγουρα, ήταν κρίμα για τα Χανιά να μην έχει μια ομάδα στην Α’ Εθνική. Μέσα από σωστές επιλογές που έγιναν, ήρθαν και αυτά τα αποτελέσματα».

Εσύ πως νιώθεις σαν Χανιώτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που μια ομάδα από την πόλη σου βρίσκεται ένα βήμα από την Σούπερ Λιγκ;

«Χαίρομαι που μια ομάδα από τα Χανιά βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ γιατί αυτό λείπει από την πόλη».

Εσύ παρακολούθησες φέτος την πορεία του Πλατανιά;

«Λόγω των υποχρεώσεων μου με τον ΟΦΗ δεν είχα χρόνο για να παρακολουθήσω τον Πλατανιά. Όμως, η ομάδα ξεκίνησε έχοντας βάλει στην αρχή χαμηλούς στόχους και σκοπό να σωθεί. Τελικά κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο που ήταν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με αποτέλεσμα να μπει στα πλέι – οφ. Πλέον, μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής ο Πλατανιάς έχει βάσιμες ελπίδες για να πάρει την άνοδο. Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με καλή διοίκηση που έκανε πάντα σταθερά και αργά βήματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook