Αινιγματικός ο Μποροβήλος για τις αλλαγές των ποινών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αινιγματικός εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Μποροβήλος για το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια συμμετοχής. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης από την μια πλευρά είπε πως “δεν ξέρω αν θα αλλάξουν οι αποφάσεις” και από την άλλη πως “θα βοηθήσουμε τις ομάδες που πλήττονται οικονομικά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος

“Δεν ισχυριζόμαστε ότι το πρόβλημα των αδειοδοτήσεων είναι μικρό και εύκολο. Κάθε φορά καλούμαστε να πάρουμε την λιγότερο κακή απόφαση. Δεν υπάρχει μια απόφαση η οποία πραγματικά να ικανοποιεί τους πάντες, αλλά και καθ’ αυτήν την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος και του πρωταθλήματος γενικότερα.

Είναι γεγονός ότι κληθήκαμε να αλλάξουμε δύο φορές την απόφασή μας, καθώς στην αρχή είχαμε πει για τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν αδειοδότηση, στην συνέχεια είπαμε να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Πλέον δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια καινούρια απόφαση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να διαφυλαχθεί η ανταγωνιστικότητα αφενός και αφετέρου οι ομάδες αυτές να εξυγιανθούν.

Ως Σούπερ Λίγκα παίρνουμε αποφάσεις ώστε να βοηθήσουμε τις ομάδες που πλήττονται οικονομικά. Πολλές φορές ασκείται σκληρή κριτική, αλλά προσπαθούμε πάντα μέσα σε κάποιο πλαίσιο να δίνουμε… χείρα βοηθείας στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook