“Μια επίσκεψη στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, είναι ίσως η τελευταία ελπίδα για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τελευταία ελπίδα του ΟΦΗ  είναι μια συνάντηση παλιών παραγόντων  με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και έκκληση για οικονομική βοήθεια, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στον Αthletic Radio 104,2 ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Παπαματθαιάκης. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την κίνηση που γίνεται από παλιούς παράγοντες, για την εξεύρεση λύσης σε αυτήν την δύσκολη εποχή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόταση που κατέθεσε:

“Είναι ίσως η τελευταία ελπίδα που έχει μείνει στον ΟΦΗ. Η ομάδα είναι σε προχωρημένη σήψη. Είναι ένας ασθενής  διασωλληνωμένος και περιμένει κάποιος να του τραβήξει τα σωληνάκια για να πεθάνει. Εχω φύγει 12 χρόνια από την ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά ενημερώνομαι καθημερινά για την ομάδα και την κατάσταση της.

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχουν σταματήσει να δουλεύουν γιατί υπάρχουν σοβαρές οφειλές προς το πρόσωπο τους. Εχουν δίκιο τα παιδιά αυτά. Η κατάσταση είναι τραγική.

Μια επίσκεψη στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, είναι  ίσως η τελευταία ελπίδα για τον ΟΦΗ.

Χωρίς μεγάλες πιθανότητες ανταπόκρισης πρέπει να πώ. Εχω επαφή με το Βαρδή Βαρδινογιάννη. Πρίν τρείς μήνες ήμουν πάλι στο γραφείο του.

Μου είχε πεί παλαιότερα ότι δεν θέλει να ξανασχοληθεί ούτε με τον ΟΦΗ, ούτε με τον Παναθηναικό, ούτε με κανένα. Η αχαριστία μου είχε πεί, πρέπει να είναι ποινικό αδίκημα. Δώσαμε χρήματα και μας βρίσανε. Επειδή ξέρω όμως την αγάπη τους για τον ΟΦΗ και την πατρίδα τους την Κρήτη, αφήνω ένα ανοιχτό παράθυρο. Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα για μένα.

Για τη  πληροφορία ότι και πρόσφατα μετά τη συνάντηση των προέδρων ζητήθηκε μια συνάντηση από τον Β. Βαρδινογιάννη και απάντησε αρνητικά:

“Δεν ήμουν στην συνάντηση των παλιών προέδρων, λόγω μιας προσωπικής υπόθεσης. Δεν το γνωρίζω αυτό και δεν μπορώ να το επιβιώσω”.

Για την κίνηση των παλιών παραγόντων του ΟΦΗ:

“Με επισκέφθηκε ο Κώστας Ρεπανάκης, που είναι ένας μεγάλος παράγοντας που αγαπάει τον ΟΦΗ. Μου είπε πρέπει να κάνουμε κάτι οι παλιοί παράγοντες. Να καλέσουμε τον Π. Μυριοκεφαλιτάκη, τον Κ. Καζανάκη, το Ν. Δουλουφάκη, τον Γιάννη Αρώνη, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ. Του πρότεινα να πάρουμε και τον δήμαρχο να πάμε στην Αθήνα.  Να του εξηγήσουμε την κατάσταση στον ΟΦΗ, μήπως και γίνει κάτι. Με αυτήν την ελπίδα έκανα την πρόταση αυτή”.

Για το σκίσιμο της φωτογραφία του Θόδωρα Βαρδινογιάννη στο γήπεδο του ΟΦΗ:

“Μου αναφέρθηκε αυτό το γεγονός από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Όπως και ένα παλαιότερο συμβάν, όπου έβλεπε στην τηλεόραση ένα παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναικό, μαζί με το εγγονάκι του, το οποίο τον ρώτησε γιατί μας βρίζουν παππού;

Aπο τότε είναι πολύ πικραμένος. Αγαπάει τον ΟΦΗ, αλλά είναι αηδιασμένος από την στάση ορισμένων απέναντι του, αλλά και απέναντι στον Θόδωρα. Πήγαν και κατέβασαν την φωτογραφία του από το γήπεδο. Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο φίλο του ΟΦΗ από τον Θόδωρα Βαρδινογιάννη. Αγαπούσε με πάθος τον ΟΦΗ και τον είχε μεγάλο. Μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ στα χέρια του. Εκλαιγε μπροστά  μου όταν πήραμε το Κύπελλο Ελλάδος και το ίδιο και τα παιδιά του. Λέω μήπως όλα αυτά μας βοηθήσουν σε μια τέτοια συνάντηση”.

Για την προσπάθεια του Σήφη Κορωνάκη:

“Πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση.  Κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για τον ΟΦΗ. Δεν ξέρω τι θα γίνει και αν αποχωρήσει και ο Σήφης Κορωνάκης. Θα είναι μια σημαντική Γενική Συνέλευση. Η πολυμετοχικότητα κατέστρεψε τον ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ δεν ξέρεις ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος και ποιος κάνει κουμάντο. Το ποδόσφαιρο θέλει σύμπνοια και χρήματα”.

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook