Υποψήφιος για τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Αναστόπουλος;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου φαίνεται να είναι ο  Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι υποψήφιος -εφόσον υπάρξει “διαζύγιο” με τον ΟΦΗ- για να αναλάβει τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sentragoal ο τεχνικός του ΟΦΗ αλλά και ο Νίκος Καραγεωργίου είναι υποψήφιοι για τον πάγκο του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Αναστόπουλος έχει αρκετούς φαν μέσα στην ΠΑΕ ενώ παράλληλα τονίζεται πως εφόσον  υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ομάδα, το όνομα του οποίου ψιθυρίζεται στην πιάτσα, είναι δεδομένο πως ο Αναστόπουλος θα είναι η πρώτη επιλογή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Εσχάτως, λοιπόν, στα χέρια του Φώτη Κωστούλα βρίσκονται τα ονόματα των Αναστόπουλου και Καραγεωργίου με τον πρώτο να ΄χει πολλούς φαν εντός ΠΑΕ, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον ΟΦΗ.

Ο «Αναστό» αρέσει σε πολλούς στην αγρινιώτικη ομάδα και δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να παίξει ρόλο στην τελική επιλογή, αν και εφόσον, βέβαια, αποφασίσει να αποχωρήσει και από την Κρήτη. Οσον για τον Καραγεωργίου, αρέσει και αυτός στον Παναιτωλικό. Μάλιστα, ακούστηκε χθες έντονα πως είχε επαφές με τον Κωστούλα, όμως χωρίς να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως αναμένονται εξελίξεις στον Παναιτωλικό στο θέμα του προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ειδήσεις και από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Και ειδικά αν υπάρξει ως νέος ιδιοκτήτης, το όνομα που ακούγεται στο Αγρίνιο, τότε αυτός που θα πάρει προβάδισμα για το πόστο του τεχνικού είναι σίγουρα ο Αναστόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook