Στάση αναμονής…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Αναμονή, αναμονή και πάλι αναμονή. Οι μέρες κυλάνε αργά και βασανιστικά και τα “ανοικτά” θέματα του ΟΦΗ παραμένουν άλυτα.

Η αβεβαιότητα συνεχίζεται και κάθε μέρα που περνάει παρατείνει την αγωνία στον κόσμο της κρητικής ομάδας για την επόμενη μέρα.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ-ΟΦΗ για καθαρά τυπικούς και νομικούς λόγους η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, θα πραγματοποιηθεί στις 11-7-2012  και όχι στις 9-7-2012 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Έτσι και αλλιώς το διάστημα μέχρι τότε είναι μακρύ.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της ΠΑΕ ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης θα συναντηθεί με τους οργανωμένους της ομάδας με σκοπό να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην κρητική ομάδα και να ζητήσει την βοήθεια τους στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Την ίδια ώρα στα υπόλοιπα θέματα επικρατεί και σήμερα στασιμότητα. Τόσο στο θέμα της παραμονής του Νίκου Αναστόπουλου, όσο και στο θέμα της προετοιμασίας αλλά και σε όλα τα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν αφού τα πάντα είναι σε εκκρεμότητα και σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν αφού ακόμα δεν έχει οριστεί η Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook