Διγκόζης: “Δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη και την ζεστασιά που μου έδινε ο κόσμος του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξη του ο Άγγελος Διγκόζης έδειξε να μην ξεχνάει το πέρασμα του από τον ΟΦΗ, επαινώντας τον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει μέρα που να μην περνάει από το μυαλό του ο ΟΦΗ!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μιλώντας στο prismanews.gr μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Όμιλο, ο οποίος φαίνεται να του έμεινε αξέχαστος.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας για τον ΟΦΗ

Για την υπάρχουσα κατάσταση στον ΟΦΗ…

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αρκετά και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Νομίζω ότι έχουν γίνει αρκετά λάθη για να φτάσει αυτή η ομάδα στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται. Το θέμα δεν είναι να δούμε τι έγινε αλλά τι θα γίνει για να μπορέσει αυτή η μεγάλη ομάδα να βρει το δρόμο της. Όλοι όσοι αγάπανθε αυτό το σύλλογο πρέπει να συσπειρωθούν και μέσα από μια συλλογική προσπάθεια και με σωστές κινήσεις να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Ο ΟΦΗ έχει τεραστία ιστορία έχει ένα υπέροχο κόσμο και αξίζει το σεβασμό όλων . Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να έχει αυτά τα προβλήματα . Μέσα από την κάρδια μου ελπίζω και εύχομαι να βρει το δρόμο της και να βρεθεί εκεί που της αρμόζει .

Για τις αναμνήσεις του από το πέρασμα του από τον ΟΦΗ…

Τι να πρωτοθυμηθώ από τα χρόνια που ήμουν στον ΟΦΗ… Να πω ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην περνάει από το μυαλό μου ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο;τόσες πολλές οι ευχάριστες στιγμές και παρά πολύ όμορφες οι αναμνήσεις . Πέρασα φανταστικά τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου όσο και το παιδάκι μου που είναι κρητικός. Πώς να μη είναι αλώστε καθώς γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη και την ζεστασιά που μου έδινε ο κόσμος του ΟΦΗ και γενικότερα του Ηρακλείου. Είναι μέσα στην κάρδια μου.Αγωνιστικά τι να πρωτοθυμηθώ ; Ότι τερματίσαμε τέταρτοι πίσω από την ΑΕΚ την τελευταία χρόνια του Γκεραντ. Ότι καθιερώθηκα βασικός σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Ότι η ομάδα είχε μια απίστευτη γαληνή και ηρεμία και τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε ποδοσφαιριστή – προπονητή για να δουλέψει.Τέλος δεν μπορώ να παραλείψω ότι δούλεψα με ένα από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές, τον Γιάννη Σαμαρά. Ο συγκεκριμένος προπονητής εκτός από ότι είναι σπουδαίος τεχνικός είναι και ένας απίστευτος άνθρωπος. Τα συνδυάζει όλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook