Συνάντηση Κορωνάκη – Μαμουλάκη για το γήπεδο στο “Λίντο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη συναντήθηκε ο Σήφης Κορωνάκης προκειμένου να συζητήσουν την αξιοποίηση του γηπέδου που βρίσκεται στο Λίντο και το οποίο ανήκει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον κύριο Μαμουλάκη την βοήθεια του προκειμένου να αξιοποιηθεί ο χώρος και να στεγαστούν εκεί οι ακαδημίες του συλλόγου. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι για να προχωρήσει κάτι τέτοιο πρέπει να συναινέσει και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ που ουσιαστικά είναι ο κάτοχος του χώρου. Πως θα γίνει κάτι τέτοιο βέβαια από την στιγμή που οι Κορωνάκης – Ξημέρης είναι στα… “μαχαίρια”, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση…

Ο Κώστας Μαμουλάκης έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που υπάρχει στο προαναφερόμενο αθλητικό χώρο ενώ έδειξε πρόθυμος να βοηθήσει. Ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Κώστα Μαμουλάκη για το ειλικρνές ενδιαφέρον που δείχνει στη προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ. Βασική πρόταση μας είναι να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που ανήκουν στις ακαδημίες του ΟΦΗ και γενικότερα στα νέα παιδιά να έχουν σύγχρονο αθλητικό χώρο στη διάθεση τους”.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Δημήτρης Βολονάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook