«Λάβρος» ο Μανώλης Αναστασάκης κατά του Σήφη Κορωνάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πικραμένος και στενοχωρημένος για την στάση του Σήφη Κορωνάκη εμφανίστηκε ο – και γνωστός για τα Ομιλίτικα συναισθήματα του – Μανώλης Αναστασάκης. Ο πρόεδρος του Ρούβα μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ήταν “λάβρος” κατά του ομολόγου του, του ΟΦΗ και έκανε λόγο για “σχεδιασμό που γίνεται στο “πόδι” και ο οποίος ντροπιάζει τον ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ρούβα στον Athletic Radio 104,2

Για την ανακοίνωση του Σήφη Κορωνάκη, περί συμφωνίας με τους Περογαμβράκη,Τζιράκη και Ταχματζίδη:

“Πραγματικά, έχω στενοχωρηθεί αρκετά από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Για εμάς είναι τιμή μας και καμάρι μας να ζητάνε ομάδες της Σούπερ Λιγκ τα δικά μας παιδιά. Όχι, όμως με αυτόν τον τρόπο. Αυτός ο τρόπος δεν είναι σωστός. Όταν θέλουμε έναν παίκτη δεν τον ανακοινώνουμε δίχως να μιλήσουμε με την ομάδα του”.

Για το αν υπήρχε κάποια επαφή του κ. Κορωνάκη με την διοίκηση του Ρούβα:

“Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον κύριο Κορωνάκη και δεν τον γνωρίζω. Αν και είμαι ΟΦΗ από τα γεννοφάσκια μου, έχω συνεργαστεί και έχω βοηθήσει τους οργανωμένους σε διάφορα θέματα , έχω μιλήσει κατά καιρούς  με τους κ.κ. Κουράκη, Μαχλά ενώ είμαι φίλος με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ  Χρήστο Μιχαλόπουλο. Όμως, πραγματικά στενοχωριέμαι με τον ΟΦΗ για τα χάλια που έχει αυτή η ομάδα. Δεν επιτρέπεται σε μια επαγγελματική ομάδα να σχεδιάζεται στο πόδι από την στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα ο προπονητής. Πραγματικά, έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα τις σημερινές εξελίξεις. Κυκλοφορούσα στον δρόμο και μου έλεγαν “τα κονομήσατε που πουλήσατε τρεις παίκτες στον ΟΦΗ”.

Για την θέση του Ρούβα στο θέμα αυτό:

“Δεν κόβουμε το μέλλον των παιδιών μας. Αντιθέτως, δική μας επιθυμία είναι να αγωνιστούν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ειδικά, για τον Περογαμβράκη, που  δεν έφυγε από τον ΟΦΗ με τον καλύτερο τρόπο, όμως καταφέρε να αναδειχθεί στο Ρούβα και τώρα ο ΟΦΗ τον θέλει πίσω. Μήπως, ο ΟΦΗ έτρωγε τα παιδιά του τόσα χρόνια; Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε στον Ρούβα”.

Για το ειρωνικό ύφος της δήλωση του κ. Μουζουράκη προς τον Σήφη Κορωνάκη:

“Ο κύριος Μουζουράκης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί είρων. Ήταν και είναι ο πολυτιμότερος συνεργάτης μου στον Ρούβα και είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα. Πράγματι το πιστεύω ότι ο κ. Κορωνάκης θα μπορούσε να μας συμβουλευτεί σε κάποια θέματα. Αυτές οι κινήσεις μας στενοχωρούν σαν Ομιλίτες. Γιατί είμαστε ΟΦΗ. Δυστυχώς, βλέπω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις άσκοπες και άστοχες. Δηλαδή, αν αύριο βγει μια απόφαση στην Σούπερ Λίγκ ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, τότε τι θα γίνει με τον Περογαμβράκη; Αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται σε επαγγελματικές ομάδες. Και στο κάτω – κάτω η ομάδα δεν είναι του κυρίου Κορωνάκη και πρέπει να λογοδοτήσει στους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ. Δεν γίνεται να μειώνεται αυτός ο σύλλογος για τον οποίο είναι περήφανη όλη η Κρήτη”.

Για την προσπάθεια του Ρούβα και το ενδιαφέρον επιχειρηματιών να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

“Όλοι βλέπουν ότι ο Ρούβας έκανε μεγάλη προσπάθεια και είναι σημαντικό ότι βρίσκουμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας. Ο κύριος Ορφανουδάκης είναι Κρητικός, μένει μόνιμα στην Αθήνα και θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και θα έρθουν και άλλοι επιχειρηματίες. Στις 22 Ιουλίου έχει συγκληθεί η Γ.Σ. του Ρούβα όπου και θα αποφασιστεί το ύψος της  αύξησης. Πιθανολογώ ότι θα ξεκινήσει από τις 60 χιλ. και θα φτάσει μέχρι τις 150 χιλ. ευρώ”.

Για την φετινή προσπάθεια του Ρούβα στην Football League 2 και τα μελλοντικά σχέδια:

“Το ποδόσφαιρο αντιμετώπισε φέτος αρκετά προβλήματα. Ξεκινήσαμε την σεζόν στις 7 Δεκεμβρίου και σε συνεργασία με τον Μανώλη Κουτεντάκη προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη, τα  οποία διορθώσαμε στην συνέχεια και ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Σε αυτήν την χρονιά θα ήταν υπέρβαση η διεκδίκηση παραπάνω στόχων”.

Για την παραμονή του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη:

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του στον Ρούβα, καθώς  αναμόρφωσε πλήρως την ομάδα. Και εμείς θέλουμε, και εκείνος θέλει. Κάνουμε έναν σχεδιασμό όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Εμείς κάνουμε ανακοινώσεις μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook