Πόσο πρέπει να περιμένει για να τον “δέσει” ο ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά ο Μίρνες Σίσιτς δείχνει την αγάπη του και το «δέσιμο» του με τον ΟΦΗ επαναλαμβάνοντας την διάθεση του να παραμείνει στην ομάδα. «Θα περιμένω τον ΟΦΗ, θέλω να μείνω» τονίζει ο «Σίλε».

Ο Σλοβένος ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την φετινή περίοδο πραγματοποιώντας την πιο μεστή χρονιά της καριέρας του. Και πως να μην είναι η καλύτερη σαιζόν της καριέρας του όταν ο Σλοβένος έκανε ρεκόρ σε συμμετοχές και γκολ μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο!

Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο του ΟΦΗ που τον αγάπησε εκτιμώντας το πάθος του και την προσπάθεια που κατέβαλε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Σλοβένος εξτρέμ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ επανέλαβε την διάθεση του να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” τονίζοντας ότι θα περιμένει τον ΟΦΗ, αλλά μέχρι ένα σημείο!

«Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Περιμένω τη διοίκηση. Γνωρίζω ότι υπάρχει το θέμα με την αδειοδότηση και η διοίκηση δεν ξέρει εάν θα μπορεί να κάνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες που έχει λήξει το συμβόλαιο τους. Η θέση μου είναι αυτή που έχω ήδη πει: Θέλω να συνεχίσω στον ΟΦΗ. Περάσαμε μια όμορφη χρονιά παρά τα προβλήματα που είχαμε. Με τη συνολική προσπάθεια που έγινε ο ΟΦΗ υλοποίησε το στόχο του. Ομως είμαι επαγγελματίας παίκτης και θα πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου. Εχω προτάσεις αυτή τη στιγμή, όμως δεν θέλω να βιαστώ. Θα περιμένω τον ΟΦΗ. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας και την εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπο μου. Θα είναι πάντα στη καρδιά μου. Εύχομαι να βρει τις καλύτερες λύσεις η ομάδα» ήταν τα λόγια του Μίρνες Σίσιτς δείχνοντας την διάθεση του να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook