Μεγάλη «σπαζοκεφαλιά» το θέμα των ανανεώσεων – μεταγραφών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα δεδομένα που δημιουργούνται πλέον, στον ΟΦΗ δημιουργείται μια μεγάλη «σπαζοκεφαλιά» για το πώς θα κινηθούν στις υποθέσεις των ανανεώσεων και των μεταγραφών. Διαβάστε την ανάλυση του Gentikoule.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι «κομμένες» ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν συνολικά 3 μεταγραφές – ανανεώσεις. Κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για τους ανθρώπους του ΟΦΗ από την στιγμή που είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ήδη, κάποιοι… «κούνησαν μαντήλι» αφού οι Μποντόρ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον ΟΦΗ ενώ υπάρχουν ακόμα 2 που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα (Μάντζιος, Παπουλής).

Με το δεδομένο ότι δεν μπαίνει όριο στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μέχρι 24 χρονών, ο ΟΦΗ μπορεί να κρατήσει τους Χαριτωνίδη (γεν. το 1989), Μονιάκη (γεν. το 1988) που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου και οι οποίοι δεν επηρεάζουν τον μαγικό αριθμό «3».

Πλέον, ο ΟΦΗ και ο νέος προπονητής καλείται να απαντήσει στο «καυτό» ερώτημα: Ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν;

Πίτσος, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς, Βερόν είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στον ΟΦΗ όμως και πάλι από αυτούς, πρέπει να επιλεγούν οι 3.

Συν τοις άλλοις, στον ΟΦΗ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εφόσον προχωρήσει μόνο σε ανανεώσεις, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 24 χρονών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook