Κορωνάκης: «Αν δεν απαντήσει σήμερα ο Αναστόπουλος…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στο Gentikoule, ο Σήφης Κορωνάκης «αδειάζει» τον Αναστόπουλο και επαναλαμβάνει ότι αν δεν απαντήσει, θα προχωρήσει από την Πέμπτη στην αναζήτηση του νέου προπονητή του ΟΦΗ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της κρίσιμης ΓΣ της Λίγκας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στο Gentikoule για την υπόθεση παραμονής του 54χρονου στην τεχνική ηγεσία δείχνοντας ότι δεν αλλάζει ούτε… λέξη από όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

«Ισχύει ότι είπα και την Δευτέρα. Αν ο κύριος Αναστόπουλος δεν απαντήσει σήμερα στην πρόταση που του έχω κάνει τότε από την Πέμπτη θα ξεκινήσω τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του. Ο ΟΦΗ θα έχει προπονητή μέχρι την Δευτέρα» ήταν τα λόγια του Σήφη Κορωνάκη δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε ότι έχει να κάνει με τις αποφάσεις που έχει πάρει για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Βέβαια, η παραπάνω τοποθέτηση του Σήφη Κορωνάκη στο Gentikoule έρχεται σε αντίθεση με όσα συνέβησαν στο τελευταίο ΔΣ της Διοικούσας όπου είχε παρθεί η απόφαση να μην γίνει καμία ενέργεια μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της ΓΣ στις 11 Ιουλίου.

Επίσης, αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι σε περίπτωση που ο Σήφης Κορωνάκης προχωρήσει σε συμφωνίες με προπονητή και ποδοσφαιριστές – ενδέχεται όλα αυτά να «τιναχτούν» στον αέρα λόγω της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης. Ο λόγος είναι ότι εφόσον προκύψει νέα διοίκηση – χωρίς τον Σήφη Κορωνάκη – τότε εκείνοι μπορούν να ακυρώσουν όλες τις συμφωνίες που ενδεχομένως να έχει κάνει ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Σίγουρα πάντως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού μπορούν να ανατραπούν τα πάντα και ο ΟΦΗ να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του από την αρχή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook