To βάρος στους 24άρηδες

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

“Γλυκόπικρη” γεύση, αλλά μάλλον προς το πικρό, αφήνει η χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λιγκ για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, ανάμεσά τους και ο ΟΦΗ.

Με αυτήν τους επιτρέπεται να κάνουν 3 συνολικά μεταγραφές και ανανεώσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό μεταγραφών μέχρι 24 χρονών.

Συνεπώς σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες είναι πλέον ο σχεδιασμός του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου με δεδομένο ότι η κρητική ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά με 9 συμβόλαια. Οι Καμπάνταης, Σαχσανίδης, Βάντο, Σόουζα, Ζαχαράκης, Μπούρμπος, Ζορμπάς, Ξενοδόχοφ και Νύκταρης θα πρέπει να πλαισιωθούν από αρκετούς άλλους αφού οι παίκτες που τα συμβόλαιά τους έχουν λήξει και είναι ελεύθεροι είναι πολλοί περισσότεροι ( 15 συνολικά).

Μποντόρ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον ΟΦΗ, όπως και ο τιμωρημένος Βεζυρίδης ενώ υπάρχουν ακόμα 2 που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα (Μάντζιος, Παπουλής). Πίτσος, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς, Βερόν είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στον ΟΦΗ όμως και πάλι από αυτούς, πρέπει να επιλεγούν οι τρεις μετά την χθεσινή απόφαση της Λίγκας.

Το συμπέρασμα είναι οτι ο ΟΦΗ πρέπει να φτιάξει μία νέα ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν με “κλειδί” για την δημιουργία της τους 24άρηδες. Οι μεταγραφές αυτών είναι απεριόριστες και αν βρεθούν οι κατάλληλοι τότε οι ελπίδες να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και του χρόνου είναι περισσότερες και βάσιμες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook