Με τους “αποτυχημένους” του ΟΦΗ στην superleague o Πλατανιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετοί παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ βρίσκονται φέτος στο ρόστερ του Πλατανιά και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην άνοδο της ομάδας στην superleague. Αυτοί που δεν έκαναν στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να δείξουν το αντίθετο.  

Ο Μηνάς Τζανής είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στον ΟΦΗ ενώ δεν κρύβει και την αγάπη του για την ομάδα. Γέννημα θρέμα Ομιλίτης είναι γνώριμος στους οργανωμένους φίλους της ομάδας καθώς παρακολουθούσε τα παιχνίδια της ομάδας από την θύρα 4. Για τον ΟΦΗ μάλλον ήταν πολυτέλεια να δώσει ευκαιρία σε ένα παιδί δικό του που θα πονούσε την φανέλα. Ο Πλατανιάς το έκανε και δεν βγήκε χαμένος.

‘Αλλος ένας παίκτης που εντυπωσίασε φέτος με τον Πλατανιά ήταν Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ένας από από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά “εγκλήματα” που έχουν γίνει στον ΟΦΗ. Ήρθε από το Ρέθυμνο σε πολύ μικρή ηλικία αποτελώντας τον βασικό επιθετικό του ΟΦΗ ’94. Ωστόσο δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το 2001 έχοντας ως προορισμό τον Εθνικό. Για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Αθήνας (Φωστήρας, ΠΑΟ Ρουφ, Ακράτητος) μέχρι και φέτος που επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό τουΠλατανιά. Ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Πλατανιά στην Football League έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 13 γκολ.

Ο Αντώνης Μανουσάκης αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ ωστόσο στην συνέχεια αποχώρησε παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Φέτος, μετακόμισε στον Πλατανιά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των προπονητών του που σε ηλικία 22 χρονών αγωνίζεται ως δεξί μπακ παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο!

Άξιον αναφοράς είναι και το όνομα του Δημήτρη Ραπτακη. Πιθανόν το όνομα να μην λέει και πολλά σε πολλούς καθώς ο παίκτης δεν ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΟΦΗ ούτε και αγωνιστηκε ποτέ στην ομάδα. Ωστόσο, ο Ραπτάκης δοκιμάστηκε στην ομάδα πριν μερικά χρόνια όμως δεν έκανε ούτε για τον ΟΦΗ της Β΄ Εθνικής. Ο ποδοσφαιριστής είναι αναντικατάστατο μέλος στον Πλατανιά και μετράει 25 συμμέτοχες στο πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook