Παίκτες υπάρχουν, ομάδα να τους πάρει;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να υπάρχει η ελπίδα και η πίστη ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει σωστές και επιλεγμένες μεταγραφικές επιλογές.

Ασφαλώς, το όριο των 24 χρονών (γεν. 1/1/1988) δεσμεύει τους συλλόγους όμως είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να δώσουν την δυνατότητα στις ομάδες να ενισχυθούν.

Επιλογές δηλαδή από την Σούπερ Λιγκ όπου ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα – εφόσον βέβαια τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου – να κινηθεί για την απόκτηση τους.

Μια από αυτές που ενδεχομένως μπορεί να απασχολήσει τον ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος (γεν. 5/9/1988) έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Δράμας και αναμφίβολα θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή για τον προπονητή του ΟΦΗ, από την στιγμή μάλιστα που φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο να συνεχίζουν (μαζί) οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΟΦΗ είναι και ο Σήφης Δασκαλάκης με τον Ηρακλειώτη γκολκίπερ να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, το κασέ του – με τα τωρινά δεδομένα – είναι απαγορευτικό όμως λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΟΦΗ και είναι βέβαιο πως ο 30χρονος γκολκίπερ δεν θα έμενε ασυγκίνητος μπροστά στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Τρίτη επιλογή – ελεύθερου ποδοσφαιριστή κάτω των 24 χρονών – είναι ο Νίκος Καρέλης (γεν. 24/2/1992). Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Εργοτέλη και παρά το γεγονός ότι έχει γνωστοποιήσει την απόφαση του εδώ και καιρό, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη που να αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η – μικρή – λίστα με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελεί το πρώτο δείγμα μιας μικρής έρευνας που δείχνει ότι επιλογές υπάρχουν αρκεί να γίνουν με τον σωστό τρόπο και την κατάλληλη οργάνωση…

Και βέβαια μην ξεχνάμε και τον Στέργο Χατζηκοσμά (γεν. 18/11/1992) που ήρθε στο Ηράκλειο, εντυπωσίασε τον Αναστόπουλο με τα προσόντα του και πλέον περιμένει τον ΟΦΗ.

Ξεκινώντας αυτήν την λίστα, αναφερόμαστε μόνο σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Γιατί, υπάρχουν και αρκετά “φυντάνια” που έλαμψαν με την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι ο Μητρόπουλος του Παναιτωλικού ή ο Βάντερσον της Δόξας Δράμας, μόνο που κανένας από τους δύο είναι ελεύθερος ή πρόκειται να μείνει…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook