Απίστευτες και προσβλητικές δηλώσεις Κορωνάκη για “Αναστό”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σήφης Κορωνάκης σε δηλώσεις του έπλεκε το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου, σήμερα (29/6) με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τον διώχνει από την ομάδα!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει ότι ο “Αναστό” “αναβαθμίστηκε ποδοσφαιρικά” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στην συνέχει κάνει λόγο για “χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι”.

Και αναμφίβολα, μόνο ως προσβλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του απέναντι σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε όσο λίγοι στα 2 χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ.

«Εχω την άποψη ότι ο ΟΦΗ έδωσε την ευκαιρία στο κ. Αναστόπουλο να βγει από την ποδοσφαιρική αφάνεια που βρισκόταν. Του έδωσε την ευκαιρία να εργασθεί στην ομάδα μας και με την βοήθεια που είχε από όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αναβαθμίσθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εργαζόμενος στον ΟΦΗ βρέθηκε σε πιο ψηλό επίπεδο δημοσιότητας απ αυτό που βρισκόταν έως τότε. Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε στο χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» ήταν τα λόγια του Σήφη Κορωνάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook