Οι εγγυήσεις, οι οφειλές και η άποψη “Αναστό” για Περογαμβράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά τα όσα λέει ο Σήφης Κορωνάκης, ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ δείχνοντας την ωριμότητα και την σοβαρότητα με την οποία θέλει να πάρει την απόφαση του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 μπορεί να διαρρέεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι έχει «κλείσει» η επιστροφή του όμως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. Η αλήθεια είναι… κάπου στην μέση και το Gentikoule την παρουσιάζει.

Όντως ο Σήφης Κορωνάκης προσέγγισε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό ώστε να επιστρέψει στον ΟΦΗ όμως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε συμφωνία. Ο λόγος είναι ότι ο «Πέρο» επιθυμεί να επιστρέφει στον ΟΦΗ κάτω από υγιείς συνθήκες και κυρίως με έναν προπονητή που θα τον εμπιστευτεί. Και κάτι τέτοιο μπορεί να του το προσφέρει ο Αναστόπουλος που έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για την αξία του.

Επίσης, στον Αλέξη Περογαμβράκη οφείλεται ένα σεβαστό ποσό από την προηγούμενη θητεία του στον ΟΦΗ (2009 – 2010) και το οποίο δεν έχει εισπράξει ακόμα. Κατά συνέπεια, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θα ήθελε να πάρει τις εγγυήσεις για όλα τα παραπάνω και στην συνέχεια να συμφωνήσει.

Όπως ακριβώς κάνουν οι ώριμοι και σοβαροί χαρακτήρες…

Και κατά συνέπεια δεν υπήρχε κανένα θέμα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ του την Δευτέρα όπως άφηναν να εννοηθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook