Περογαμβράκης: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά, ο Αλέξης Περογαμβράκης με δηλώσεις του… διέψευσε τον Σήφη Κορωνάκη για τα σενάρια περί υπογραφών και παρουσίασης του (!) τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ακόμα τι θα γίνει με εκείνον και τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο “Πέρο” διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνάντηση του με τον Σήφη Κορωνάκη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου μεσοεπιθετικού στην ιστοσελίδα “sport-fm.gr ”

Για την συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ:

«Δεν είχα συνάντηση σήμερα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, λόγω προσωπικών λόγων. Ωστόσο, δεν ξέρω αν τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε».

Για τη θητεία του στο Ρούβα: 

«Με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Βέβαια, είχαμε καλό υλικό και καλό προπονητή και έτσι η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, αλλά και το μέλλον του:

«Δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ που έχει τόσο σημαντικά οικονομικά, αλλά και διοικητικά προβλήματα. Είναι οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο σύλλογος για να βρει τον δρόμο του πρέπει να αναδειχτεί μία δυνατή διοίκηση από τους έμπειρους ανθρώπους».

Για το αν υπάρχουν νεαροί παίκτες στην Κρήτη, προκειμένου να στελεχωθούν ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς:

«Η Κρήτη έχει αποδείξει πως διαθέτει πολλούς καλούς νέους παίκτες. Μάλιστα, το έχουν δείξει και οι μικτές ομάδες των νέων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει καλά αποτελέσματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook