«Ο κύκλος του Αναστόπουλου στον ΟΦΗ έχει κλείσει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά ο Σήφης Κορωνάκης έριξε την ευθύνη στο Νίκο Αναστόπουλο για το “διαζύγιο” με τον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά πως “έχει κλείσει ο κύκλος του”.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε για τις μεταγραφές: “Μετά από 30 χρόνια ο ΟΦΗ κοιτάζει και πάλι τα δικά του παιδιά. Τα εμπιστευόμαστε και πιστεύω ότι θα σταδιοδρομήσουν στην ομάδα μας. Σας ενημερώνω πως με έχουνε εξουσιωδοτήσει στο θέμα μεταγραφών και προπονητή να προχωρήσω.Μετά από 30 χρόνια πιστεύω πως είναι ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ, καθώς ο ΟΦΗ δείχνει έμπρακτα την στροφή του στα νέα παιδιά. Με πολύ δουλειά πιστεύω θα μπορέσουν να σταθούν επάξια στην ομάδα. Εδώ είναι οι Κολιακουδάκης, Γιαγκιόζης,  Τζιράκης και Βλάχος. Θα είναι μαζί μας φέτος τα παιδιά αυτά” ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: Συζητάμε με τους Μπακάκη και Σεληνιωτάκη απο τον ΑΟΧανιά. Τα υπόλοιπα θέματα θα τα χειριστεί ο προπονητής που θα έρθει. Ηθελα να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά αυτά. Η ομάδα έχει να βγάλει 20 χρόνια κρητικό παίκτη. Θα με θυμάστε σε μερικά χρόνια για το αν θα δικαιωθώ”.

Όσον αφορά την υπόθεση Αναστόπουλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Συζητάμε με διάφορους προπονητές, δεν έχω πάρει απόφαση. Με τον Αναστόπουλο είχαμε μια συζήτηση. Είχαμε συνεργασία 5 μήνες. Του είπα ότι δεν θα ήθελα να χαλάσει η συνεργασία. Έπρεπε να σεβαστεί τον θεσμό και να έρθει στο ραντεβού με την Διοικούσα Επιτροπή. Δεν το έκανε. Ο Νίκος Αναστόπουλος πιστεύω πως όποια διοίκηση και να βγει έχει κλείσει ο κύκλος του στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook