Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το «όχι» του Αναστόπουλου στον Άρη αποτέλεσε την αρχή για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Δεδομένες οι εγγυήσεις που έχει πάρει για τη νέα χρονιά.

Ο «Αναστό» έχει πει εδώ και αρκετές ημέρες ότι θα περιμένει τις εξελίξεις από την ΓΣ της 11ης Ιουλίου ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μόνο που η πραγματικότητα είναι ότι ο 54χρονος τεχνικός – πέραν της αγάπης που έχει για τον ΟΦΗ – δεν θα έδειχνε αυτήν την υπομονή αν δεν είχε λάβει και τις κατάλληλες εγγυήσεις…

Και μπορεί να… πετάχτηκε μέχρι την Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον Άρη όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παράγοντες του ΟΦΗ είχαν την σιγουριά πως δεν θα έμενε ούτε μια ημέρα στην συμπρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο «Αναστό» έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη περίοδο έχοντας λάβει τις εγγυήσεις για έναν ΟΦΗ που θα στηριχθεί σε πολύ μικρότερο μπάτζετ από την προηγούμενη χρονιά αλλά το οποίο παράλληλα θα κινηθεί σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Μάλιστα, οι εγγυήσεις που έχει λάβει ο Αναστόπουλος είναι τέτοιες που τον έχουν κάνει να «τρέξει» τον σχεδιασμό του για τη νέα σαιζόν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πηγές αναφέρουν ότι στην ΓΣ της 11ης Ιουλίου αναμένεται να προκύψει ένα νέο διοικητικό σχήμα που θα «τρέξει» όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ και στο οποίο από τα τωρινά μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα βρίσκεται ΜΟΝΟ ο Κώστας Τουγλής. Ο τελευταίος συνεχίζει να έχει καθημερινές επαφές με το Νίκο Αναστόπουλο αλλά και τον Γιάννη Κουράκη ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές και με το Νίκο Μαχλά. Μάλιστα, πρέπει να αναφέρουμε ότι ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα μελών των προηγούμενων διοικήσεων του ΟΦΗ. Όσον αφορά τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, ήδη τα τελευταία 24ωρα ενισχύεται η φημολογία ότι θα δραστηριοποιηθεί ξανά εν όψει της Γενικής Συνέλευσης. Ο ίδιος ο Νίκος Μαχλάς στην συνέντευξη που είχε δώσει στον Athletic Radio 104,2 πριν από τρεις εβδομάδες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επέστρεφε στην ομάδα αρκεί να υπήρχε ενότητα, ομόνοια και ταύτιση απόψεων. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνέχιζε να απέχει από τα κοινά του συλλόγου.

Το σίγουρο είναι πως όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε στην Γ.Σ. έχοντας ήδη καταστρωθεί ένα έτοιμο πλάνο που αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook