Πως έχουν τα δεδομένα με τον Ραπτάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο στόχαστρο του Σήφη Κορωνάκη βρίσκεται ο Δημήτρης Ραπτάκης όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βιαννίτης αμυντικός δεν βιάζεται μιας και προέρχεται από μια καταπληκτική χρονιά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 20/1/1988) πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Πλατανιά και αναμφίβολα δεν πέρασε απαρατήρητος από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Άλλωστε, μετά την πανωλεθρία των αδειοδοτήσεων πλέον οι «24αρηδες» αποτελούν πόθο των 6 ομάδων που δεν έχουν δικαίωμα για να κάνουν περισσότερες από 3 προσθήκες.

Ο Σήφης Κορωνάκης προχωρώντας τον σχεδιασμό του για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου τηλεφώνησε στον Δημήτρη Ραπτάκη προκειμένου να συζητήσουν ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται. Ο λόγος είναι ότι αφενός ο Πλατανιάς θέλει να τον κρατήσει – μιας και προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά – και αφετέρου η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ δείχνει να τον προβληματίζει. Ο ίδιος θα ήθελε πάρα πολύ να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» όμως όχι με την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή. Εξάλλου και ο Ραπτάκης έχει… πράγματα να αποδείξει όταν «κόπηκε» πριν από δύο χρόνια και τώρα έχει μπει στην λίστα ομάδων της Σούπερ Λιγκ καθώς προέρχεται από μια εξαιρετική σαιζόν.

Άλλωστε ένα θέμα που τον προβληματίζει ιδιαίτερα είναι αυτό του προπονητή. Γιατί τώρα μπορεί να έρθει ένας προπονητής που να εγκρίνει την μεταγραφή του και στην συνέχεια να φύγει και να δημιουργηθεί θέμα με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και αν γίνει συνάντηση Κορωνάκη – Ραπτάκη, ο τελευταίος θα κρατήσει μια στάση αναμονής μέχρι να φανούν οι οριστικές εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Και όταν φανούν, τότε θα πάρει και αυτός την απόφαση του για τα δεδομένα που θα έχουν δημιουργηθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook